Fie că este vorba de o nuntă, o recepție, o gală, un bal de absolvire sau altceva, aceste evenimente cer un dress code ceva mai deosebit decât ce purtăm în club sau la ieșirile cu prietenii. Pentru a se putea numi doamnă, o femeie trebuie să știe mai întâi de toate să se poarte pe ea, prin atitudine, gesturi și prestanță, iar apoi ce să poarte în funcție de ocazie. 
Astăzi vom vorbi despre aceste evenimente și despre ce ar trebui să alegem pentru fiecare dintre ele. Desigur, ce veți vedea mai jos este părerea mea subiectivă, pe care o puteți adapta după preferințele voastre, așadar să începem:
Multe cititoare de bloguri sunt încă eleve sau studente, prin urmare voi începe prin a vă da câteva sugestii de rochii pentru balul bobocilor, banchet sau balul de absolvire. Am ales 2 modele de rochii tinerești, dar în același timp elegante:
Îmi place mult această rochiță, deoarece în ea se îmbină 2 stiluri, boem, în partea de sus, acei trandafirași diafani într-o nuanță de roz pudrat, iar în joc se face trecerea spre nowadays prin tulul negru. Dacă vă interesează această rochiță, o găsiți AICI .
A doua rochie este după părerea mea foarte simpatică. Aș purta-o cu drag la baluri, roșul find culoarea mea preferată,vie și puternică, contrastând perfect cu broderia și pietrele albe de pe piept.
Dacă alegeți să purtați o rochie roșie, mai ales cu broderie, încercați să păstrațși restul ținutei cât mai simplă, deoarece roșul este o culoare tare puternică și uneori greu de asortat. O găsiți AICI cu o reducere substanțială de preț.
O little black dress se potrivește în multe ocazii, mai puțin recepțiilor sau evenimentelor foarte fancy, unde nu este potrivit să expunem prea multă piele. Poate fi purtată în multe combinații cromatice și asortată cu personalitatea noastră. În plus, orice femeie trebuie să aibă în garderobă mica rochie neagră, nu? O găsiți pe aceasta AICI.
Am păstrat pentru final piesa de rezistență a acestui articol. Mai mult ca sigur voi purta o rochie asemănătoare la banchetul din clasa a douăsprezecea, fiind elegantă și specială, după părerea mea. Desigur, poate fi purtată și la alte evenimente importante, fiind destul de acoperită si classy. Dacă vă place o puteți găsi AICI, redusă mai mult de jumătate de preț.
Dacă niciuna dintre alegerile mele nu v-a convis, vă las la îndemână site-ul www.promtimes.co.uk , une găsiți sute de modele de rochii, toate culorile și mărimile, pentru orice ocazie specială din viața voastră.
Voi ce ați alege?

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

6 comments

Andra Katerina
January 29, 2015

ultima rochita e wwooow ! <3

Kleo
January 29, 2015

ultima rochita asa cum spune si andra eee SUPERBA <3

Ioana Alexe
January 29, 2015

Și mie îmi place mult de tot 😀 Mai ales că este ivory <3

Ioana Alexe
January 29, 2015

Chiar este :DDDD Abia aștept banchetul :))) :*

Maria Dumitrescu
February 1, 2015

Cea mai tare e aia neagra 😉

Teodora Stoian
February 2, 2015

ce dragute sunt!

Write your own comment