Câteodată cele mai frumoase lucruri sunt cele care se întâmplă spontan, fără planuri, fără liste și fără organizare prea multă, așa cum a fost și întâlnirea cu soțul meu sau sarcina cu #bebeErick. Tot așa a fost și povestea acestei rochii. În ajun de botez, eu aveam doar ținuta pentru biserica și începeam să mă gândesc ce scuză să inventez ca să nu mă duc la restaurant, doar nu era să fac copilul de râs că n-am eu cu ce să mă îmbrac :)))) În mall mi se părea că prețurile sunt exagerate pentru niște cârpițe anoste și fără personalitate, așa că am recurs la soluția de urgență – IDM, acest bazar din Istanbul al Bucureștiului, că tot turcești sunt hainele, doar că la noi nu se negociază – nu că ai avea de unde, că oricum prețurile sunt mici, dar ca idee :))

Am plasat strategic vizita mamei mele, am lăsat ștrumful în grija ei și am plecat să colind IDM-ul doar, doar găsesc ceva care să-mi placă. M-am plimbat o oră și jumătate, am trecut pe lângă rochia asta de câteva ori (nu vă imaginați că e chiar așa o varietate de rochii, modelele sunt asemănătoare la multe standuri)  și n-am băgat-o în seamă, dar când să ies am văzut-o în culoarea asta nebună, pe care n-am purtat-o niciodată în viața mea, dar dacă o iei așa, nici nu mai avusesem botezul copilului niciodată în viața mea, deci cumva se potriveau. Am probat-o, n-am reușit să-i ridic fermoarul până sus din cauza bustului ce se pregătea să hrănească un pitic înfometat care mă aștepta acasă, dam am simțit că ea e aleasa așa că am cumpărat-o.

Culoarea într-adevăr este una deosebită, dar n-a fost deloc greu de asortat, datorită faptului că am investit în accesorii versatile, ceea ce v-am spus și vouă mereu să faceți. Am purtat-o cu veșnicele mele sandale de la Vanilla Leather Shoes la care nu intenționez să renunț prea curând pentru că sunt cele mai comode și cu gentuța finuță de la Jolize, pe care ați ai văzut-o într-un articol anterior.

Orice ținută poate fi reglată din accesorii, iar scopul acestui articol nu este de a vă arăta rochia, ci de cum am ieșit din zona mea de confort vestimentar fără să mă simt totuși inconfortabil. Am păstrat baza și apoi doar m-am jucat cu ce era cel mai ușor de schimbat – rochia. Da, după părerea mea, pantofii potriviți sunt baza unei garderobe.

 

 

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment