Așa cumvă spuneam pe instagram, atunci când un bebe mic te așteaptă acasă, nu prea apari în pozele de la evenimente, pentru că ori ajungi mai târziu, ori pleci mai devreme, înainte sau după ședința foto de grup, dar cumva am reușit să apar și într-o poză de  la Beauty Talks, evenimentul dedicat creatoarelor de conținut din sfera de frumusețe, modă & girlish stuff în general. De ce spun că așa ar trebui să fie toate evenimentele? Pentru că suntem mai mult decât un pahar de ceva,un zâmbet și o poză. Suntem chiar niște fete mișto, deloc superficiale, și merităm să ne întâlnim din când în când și să schimbăm idei, să contribuim împreună la rețeta succesului, pentru că, sincer, loc sub soare este pentru toată lumea.

Ce a avut Beauty Talks by Plus1 special? Informație. Informație reală și valoroasă.

  • Raluca, redactor de beauty, a vorbit despre etapele unui review corect al unui produs cosmetic -deși nu-s postările mele preferate, sunt totuși printre cele mai utile- și despre cele mai frecvente greșeli care-ți afectează credibilitatea.
  • Doamna doctor estetician Carmen Giuglea (chirurg pe bune, nu dentist, nu cosmeticiană) ne-a prezentat cele mai noi tehnici și descoperiri în domeniul esteticii și ne-a răspuns la întrebările de mame nebune care vor din nou sâni fermi, nu pe care să-i folosească pe post de fular. Și când spun ”ne-a”, mă refer la mie. Doar mie mi-a răspuns la întrebările de mamă nebună, restul fetelor au avut întrebări normale.
  • Gabriela Simion, moderatoarea evenimentului a avut un aer super fresh și cool, a făcut ca totul să fie o experiență relaxată, ca între prietene și ne-a împărtășit câteva secrete backstage ale influencingului (da, probabil nu exstă cuvântul ăsta, tocmai l-am inventat :)) )

Evenimentul a durat mai bine de 3 ore, din care eu am apucat doar 2, dar am simtit ca am facut ceva cu timpul meu, chiar am plecat cu niste tips&tricks utile, cu cateva secrete furate de la fete, bucuroasa ca am avut putin me-time si cu bateriile incarcate. P.S. Evenimentul a avut loc la Red Angus Steakhouse, local pe langa care am trecut de 1000 de ori prin centrul vechi, dar n-am fost niciodata tentata sa intru, dar am mancat un burger minunat si in weekend cu siguranta o sa-mi scot sotul acolo, pentru ca planuim sa iesim doar noi doi dupa muuult mult timp :))

 

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment