Viața nu e perfectă, dar ținuta ta poate să fie! Nu e genul de ținută cu care v-am obișnuit și nici genul de articol pe care-l scriu de obicei, dar nici ocazia cu care m-am îmbrăcat așa n-a fost una cu care te întâlnești zilnic, a fost poate una dintre cele mai importante zile din viața noastră ca familie: botezul micuțului Erick. Deseori mi se întâmplă ca ținuta pe care o port să-mi influențeze starea de spirit și ăsta nu e neapărat un lucru bun, îmi amintesc de când eram la birou și uneori nu auzeam alarma și mă îmbrăcam cu ce apucam doar ca să nu întârzii, iar apoi toată ziua nu-mi doream decât să am drum pe lângă casă și să trec să mă schimb, parcă toate-mi mergeau pe dos. Așadar, m-am gândit din timp că am nevoie de o ținută specială, bespoke, făcută special pentru mine, pe care să o simt și care să mă simtă. Am vrut ceva simplu, dar special, am vrut să ies din convențional, dar să păstrez o notă classy, elegantă, așa că am ales o salopetă nude, cu mâneci ample și vaporoase, de care m-am îndrăgostit și pe care încă o scot din dulap și o admir când și când, pentru că îmi aduce aminte de cum m-am simțit în momentele în care am purtat-o: puternică, frumoasă, invincibilă.

Nu sunt eu o persoană norocoasă, dar mereu am avut noroc de oameni, oameni frumoși, oameni talentați, oameni care mi-au fost alături și care au crezut în mine când nici măcar eu nu mai credeam. Tot așa, când am vrut să-mi compun ținuta pentru botez, m-am bazat tot pe oameni minunați, oameni care pun suflet și pasiune în ceea ce fac și o fac bine. Salopeta, așa cum v-am spus, este bespoke, făcută pentru mine în atelierul Sarmizei – Creative Dress, sandalele le-ați mai văzut, dar n-am cum să nu vi le reamintesc, sunt în continuare cele mai comode din colecția mea, făcute în atelierul magic Vanilla Leather Shoes, iar geanta, omaga, la piece de resistance: o mică minune neagră, din cea mai fină piele naturală și cu un lanț auriu finuț, contrastul după care ținuta asta all nude plângea. A fost exact accentul de care simțeam nevoia și m-am îndrăgostit atât de tare de ea încât vreau toaaate culorile. Am purtat-o și în ținuta asta super elegantă, am purtat-o și în parc, și în mall și în cafenea și are așa o fire cameleonică încât se asortează în orice peisaj. Pe Jolize.ro o găsiți în 4 variante de culoare, văd că momentan cea neagră pe care o port eu aici nu mai e disponibilă, dar cea muștar mi se pare absolut demențială, chiar era următoarea pe lista mea și e redusă la mai bine de jumătate de preț. E geanta perfectă după care întinzi mâna zilnic, intră strictul necesar – chei, telefon, ruj, servețele, și e suficient de mică încât să nu mai cari din nou toată casa după tine. Mi-a fost greu să o aleg de pe site, făcusem un top 3 și până la urmă ceva m-a tras spre ea, am simțit că ea e aleasa și nu regret deloc, e superb lucrată.

 

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

Roman Nicoleta Ana Maria
October 7, 2019

Ai facut o super alegere cu aceasta tinuta!arati foarte bine!Îți scoate corpul in evidenta si sandalele sunt foarte frumoase!

Cum să jonglezi cu o ținută – ceva din nimic – ioanaesuper
December 9, 2019

[…] Culoarea într-adevăr este una deosebită, dar n-a fost deloc greu de asortat, datorită faptului că am investit în accesorii versatile, ceea ce v-am spus și vouă mereu să faceți. Am purtat-o cu veșnicele mele sandale de la Vanilla Leather Shoes la care nu intenționez să renunț prea curând pentru că sunt cele mai comode și cu gentuța finuță de la Jolize, pe care ați ai văzut-o într-un articol anterior. […]

Write your own comment