În articolele de lifestyle de pe blog, în care doar am stat la povești fără vreo temă anume, v-am spus în repetate rânduri că ordinea mea e haosul și că niciodată n-am reușit – nu că aș fi încercat, dar asta e altă poveste – să mă supun unei anumite ordini de a face lucrurile, doar pentru că ”așa se face”, deci viața mea de până acum a fost un amalgam de evenimente pe dos. Am făcut copilul înainte de a-mi da licența (pe care am dat-o imediat ce am terminat facultatea, doar că Erick s-a născut mai devreme) , mi-am luat mașină înainte de a-mi lua casă și m-am căsătorit după ce am rămas gravidă. Pentru mine așa a funcționat perfect și iată că la sfârșitul zilei am bifat tot de pe ”to do list”, doar că într-o altă ordine, pentru că da, ne facem casa noastră mult visată. Și nu vreți să știți ce lupte se duc între ”eu vreau peretele ăsta aici” și ”eu în vreau 50 de cm mai la stânga”, așa că pentru a păstra armonia în familie am hotărât că el decorează baia, eu bucătăria, iar la dormitor trebuie să cădem de comun accord. Nu știu ce a fost în capul meu și de ce mi-am ales bucătăria, cred că nu mi-a trecut prin minte că trebuie să încorporez cuptor, hotă, plită, frigider, microunde, multicooker și alte 1000 de electrocasnice pe care le folosesc atât de rar încât dacă nu le-aș fi luat pe toate negre, aș fi uitat până și ce culoare au. Știam doar că vreau cuptor și plită separate, nu aragaz, incorporabile, la fel și hota, dar problema cea mai mare e că ”incorporabil” ăsta presupunea că există și o mobilă în care să pui electrocasnicele astea și acolo nu mai știam. Ba vreau negru, ba roșu, ba blat închis, ba mat, ba lucios și am stat și m-am gândit dacă nu cumva există un google doar de mobila ș decorațiuni. Și ce credeți am scris pe google ”motor de cautare mobilă”, am dat pe primul link și s-a deschis site-ul www.favi.ro  . Minunea s-a întâmpat și am pus ochii pe o bucătărie elegantă, modernă și minimalistă, exact cum mi-o doream, e cea din poza de mai sus.

 

Practic FAVI te pune în legătură cu sute de magazine demobilă, corpuri de iluminat, decorațiuni, țesături, perdeleși orice alte home needs își trec prin cap. Practic, cred că o să-mi mobilez și utilez bucătăria stând pe laptop, în pat, cu o cană de ceai în față, că răceala pare să nu-mi mai treacă.

Mi-am găsit și cea mai tare lustră, dar o să v-o arăt când va fi gata bucătăria, promit că fac un house tour.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment