Refuz sa cred ca sunt singura care-si cumpara chestii cu gandul “lasa ca vad eu cu ce o port”. Asa a fost si cu topul asta dubiosel, super frumos la prima vedere, dar greu de purtat, in sensul ca mi se parea ca parca mi-am pus o cordeluta pe piept, prea descoperit pentru stilul meu. Si nu e singurul, dar mi-am propus ca inainte de a mai face shopping din impuls, sa fac o sesiune de shopping in dulap si sa scot de acolo comori nepurtate, sa incerc sa le integrez in tinute potrivite mie. Dilema obiectului nepurtat apare tocmai pentru ca uneori cumparam ceva ce arata bine pe umeras, dar care nu se potriveste personalitatii noastre. Dar, ca orice problema, ea are si o solutie: aceea de a inconjura piesa cu pricina de alte item-uri in care ne simtit confortabil, de a-l privi ca parte dintr-un intreg si nu ca obiect de sine statator.

No, iata ca a venit si vremea acestei bustiere, intr-o tinuta fancy-casual, comoda, dar sexy. Tinuta asta e ceea ce eu numesc street style, un amalgam de piese din stiluri diferite, dar care puse impreuna alcatuiesc un “tot” placut, un outfit unitar.

Ca sa compensez goliciunea top-ului si sa nu ma mai simt dezbracata, am pus in jos pantalonii palazzo de la ClothEgo. Au tinuta, se aseaza frumos si Adelina nu s-a zgarcit la material cand i-a croit. In plus, complimenteaza orice silueta, de la spaghetele ca mine *o sa fac ceva curand si pentru asta, sper sa ma reapuc de sala* pana la cele plus size si pot fi purtati intr-o gramada de combinatii, gasiti alte 2 propuneri si in articolul acesta. Pentru ca toamna si pentru ca frig seara, am pus deasupra o jacheta de piele, merge la orice si n-aveti cum sa gresiti cu ea, iar in completarea paietelor indigo de pe top am venit cu o geanta in aceeasi nuanta, pe care o puteti gasi pe Tiara.ro. Dilema cea mai mare a fost daca sa pun sneakersi albi sau negri, dar am zis ca daca tot ma joc cu forme si culori, sa merg pe contrast si astfel a iesit ce vedeti in pozele de mai jos. O tinuta fun, cu atitudine. Purtata cu incredere sigur nu va trece neobservata!

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

1 comment

Roman Nicoleta Ana Maria
September 27, 2019

Imi place foarte mult cum ai asortat acest top!Iti sta foarte bine,arati foarte bine chiar daca ai nascut de curand!Ești o super mami!Si eu am lucruri pe care le am cumparat si nu le port,pentru ca nu stiu sa le asortez😀invat acum de la tine draga mea!

Write your own comment