• În primul rând pentru că este ieftină. Serios, de unde mai cumperi 5 produse full size cu 89 de lei în afară de cutia de frumusețe Pickndazzle? Ca să nu mai spun că recordul meu este de 13 produse, e adevărat, în varianta premium a cutiei, care costă 239 de lei. Totuși, dacă faci un calcul vei vedea că este mai mult decât rentabil. Și oricum, la finalul articolului o să te învăț cum să primești o reducere de 12 lei la fiecare cutie și 2 produse cadou, așa că citește până jos!
  • Au periodic o grămadă de surprize, ba un accesoriu, ba o gentuță pentru cosmetice, ba ceva nou lansat sau chiar eșantioane cadou, în fiecare cutiuță vei găsi ceva suplimentar pe lângă ce ai comandat.
  • Îți poți personaliza cutia, sau îi poți lăsa pe ei să te surprindă, pentru că la crearea contului vei completa un profil de frumusețe care să-i ghideze în ceea ce privește nevoile și preferințele tale. How cool is that? Mie mi se pare super tare!

  • Găsești brand-uri noi pe piața din România, cu un raport calitate-preț excelent. De exemplu eu n-aș mai renunța la serurile pentru față de la Cougar Beauty, care au cel mai bun preț în cutia Pickndazzle, nici la cremele de față de la același brand. Poate fără geul lor de duș aș putea trăi, dar nu am de ce, pentru că e delicios și acum îl pot comanda super ușor într-un beauty box drăguț.

  • Cocosolis și Teeez Cosmetics – De Cocosolis mai auzisem și parcă vaaaag și de Teeez, dar nu le folosisem până acum. Le-am găsit la un super preț pe site-ul Pickndazzle și mi-am comandat un ulei cu ciocolată (miroase diviiiiiiiiiiin) de folosit la plajă (da, știu, bronzul nu e sănătos – eu aplic totuși și spf la plajă, și pe față zilnic, dar îmi place și nuanța ciocolatie a pielii) și un set de pensule pentru față (cele din poza de mai sus). Nu sunt extraordinare, dar pentru uz propriu sunt minunate, aplică uniform, nu le cade părul, nu lasă urme, se spală foarte bine și au avut  un preț mai mult decât decent. A, și sunt super frumoase.

  • Au făcut produsele coreene foarte accesibile înfocatelor de beauty din Româia – eu de exemplu mi-am făcut un stoc de măști și pot spune că le ador. Și eu sunt persoana aia care a folosit probabil 10-15 măști de când e ea, pentru că cele de la noi mi se păreau fie ineficiente, fie prea scumpe – sincer, n-aș da peste 50 de lei pe o chestie pe care o pun pe față o singură dată pentru 10 minute.

 

Și acum mult așteptata surpriză: dacă vrei să îți faci un abonament la cutiuța Pickndazzle, folosește LINKUL ACESTA și vei beneficia de 12 lei reducere în fiecare lună. Iar dacă folosiți codul IOANAZ3 (pentru un abonament pe 3 luni) și IOANAZ6 (pentru un abonament pe 6 luni) vei primi un produs cadou în cutia din luna a 2a, sau în luna a 2a și a 5a . Deci pentru 89-12=77 de lei, te vei bucura de 6 produse fullsize de la niște super brand-uri! Abia aștep să mai termin din cosmeticele pe care le am momentan ca să îmi fac un nou abonament.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

1 comment

Roman Nicoleta Ana Maria
August 25, 2019

Imi place foarte mult această cutie!contine numai produse minunate!

Write your own comment