Am dat comanda pe Bonprix înainte să nasc, a fost o provocare dublă pe care mi-am dat-o eu mie: în primul rând să nu renunț la blog, ba chiar să fiu mai activă ca înainte, acum că tot sunt în concediu, dar și să încap rapid în mărimea pe care o purtam înainte de sarcină, având în vedere că nu m-am îngrășat prea mult, ceea ce îmi iese, cel puțin parțial. Am nevoie de bluze S, cu bust de L, dar măcar aici nu-i vina mea și sunt puțin mândră de mine că până acum am reușit să-l alăptez exclusiv pe puști.

Dar azi nu mai e despre viața de mămică, e despre cea de femeie și despre micile obsesii care ne fac zilele mai frumoase, în cazul meu fiind acest sacou alb Bonprix. Vă povesteam și în postarea anterioară că mi-am dorit tare mult unul, dar nu știam dacă să fie capă, sau clasic și până la urmă am decis. Îmi place tare mult cum se așează și că îl pot purta într-un milion de combinații. Nu exagerez, dar l-am pus aproape peste orice ținută, cu sandale cu toc, cu pantofi oxford, cu sneakerși, blugi și tricou, blugi și cămașă, pantaloni de tot felul și top. Și pentru că tot veni vorba de pantaloni, m-am decis să mai ies puțin din zona de confort a clasicilor jeanși după care întindeam mâna mereu și mi-am ales tot de pe Bonprix o pereche de pantaloni paperbag cu cordon și talie înaltă, într-o nuanță tare faină de  burgundy. La fel de ușor de purtat ca blugii, dar cu un aer mai sofisticat. Ca să completez ținuta, mi-am luat accesoriile favorite: sandalele Vanilla Leather Shoes, geantuța mică de la Tiara – voi știați cât de comodă e o geantă mică spre deosebire de papornițele cu care eram eu obișnuită ??? -, un ceas finuț și ochelari de soare. Cred că ținuta asta e în top 3 favorite primăvara asta, cu siguranță o să abuzez de ea și presimt că voi avea o relație luuungă cu acest sacou alb, abia aștept să-l pun și peste o rochiță, sunt sigură că o să arate minunat!

 

P.S. O altă provocare pentru mine a fost să compun o ținută fără nimic negru, aici excepția fiind ceasul și ochelarii de soare, dar care nu intră în categoria ”să cumperi haine care nu sunt negre e foarte dificil” pentru că ghici ce, nu-s haine.

 

 

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment