Can you see how proud I am ca am prins-o pe SweetPaprika sa fac poza cu ea? 不 Anul asta a fost super pentru mine pe toate planurile, dar niciodata nu mi-am dat seama cat avant am capatat si in online. Muncesc cu drag pentru asta, dar cateodata mi se pare ca o fac in van, ca parca nu razbat. Ei bine, am primit un boost de incredere anul asta, cand nu doar am recunoscut oameni pe care-i urmaresc, ci am fost si eu la randul meu recunoscuta.

Dar hai sa vedem cum a fost la Digital Divas 2019, un event la care merg an de an cu mult drag. Pentru mine a fost o mare provocare, din motive evidente de Erick, dar am reusit sa ajung cu bine, cu toate ca mult mai tarziu decat imi doream si am ratat-o pe Ana Morodan, care, exact cum ma asteptam, a facut senzatie. Ce-mi place mult la conferintele Digital Divas este ca se desfasoara intr-o atmosfera calda, informala si friendly, nu te simti de parca cineva iti preda ceva, ci totul este ca si cum oamenii aia chiar vin sa-ti arate cum se face, pentru ca asa vor ei, nu pentru ca i-a chemat cineva. Imi place si ca selectia speakerilor este variata, ca sa acopere astfel cat mai multe ramuri ale online-ului si la sfarsitul zile sa pleci de acolo macar cu o idee pe care sa o si aplici. Ii multumesc lui Erick pentru faptul ca a fost mega cuminte si am putut sa asist si eu la conferintele care ma interesau, chiar am notat cate ceva in minte, in agenda n-as fi reusit decat daca as mai fi avut o mana 不

Dar ce e cel mai misto la Digital Divas sunt oamenii – networking-ul ala pe care-l faci in pauzele de cafea, cu “hei, te stiu de pe instagram” sau “buna, sa stii ca e tare fain ultimul articol” sau “hmmm dar cine e in caruciorul asta frumos aici”, toate discutiile astea care par smalltalk initial te imbogatesc sufleteste, pentru ca intr-o mare de oameni, o sa prinzi cate o idee de la fiecare, si fiecare om pe care deja il cunosti iti va face cunostinta cu un altul pe care deja-l cunoaste si astfel se leaga noi relatii, noi urmaritori, prieteni sau colaboratori, ti se deschid usi si oportunitati la care poate nici nu te gandisei pana atunci. Am cunoscut muuulti oameni misto marti, oameni pe care-i urmaream dar cu care nu vorbisem niciodata, oameni cu care socializasem deja online sau oameni despre care nici nu stiam ca exista *si credeti-ma, pe multi imi pare rau ca nu i-am cunoscut mai devreme*.

Mi-am exersat talentul artistic, am facut poze, am ras si am profitat din plin de Digital Divas.

N-o sa vorbesc despre gala si premii, pentru ca n-am mai stat, si aici oricum parerile sunt impartite si nu vreau sa creez discutii, desi eu le consider fair. Pertotal Digital Divas 2019 a fost, as usual, o reusita, iar cine spune ca-i un eveniment nasol… o stiti pe aia cu vulpea si cu strugurii, no?

Ioanaesuper e mai mult dec璽t un blog, e locul unde am ales s m exprim, 簾nvluind lecii de via 簾n poveti frumoase, despre fashion, frumusee i stil de via, e despre mine, dar poate fi la fel de uor i despre tine, cci din momentul 簾n care ai 簾nceput s citeti, vei vedea c datorit dorinei de a 簾i inspira pe ceilali sunt acum aici.

2 comments

Georgiana Sabina
June 3, 2019

Bai ce ti a iesit tie cu desenul ala e arta al meu, vai de steaua lui. Te am vazut de multe ori si tre sa recunosc ca ai fost o #supermommy

Roman Nicoleta Ana Maria
July 10, 2019

Esti minunata draga mea!

Write your own comment