Eu și Erick suntem încă în perioada de acomodare, doar ce am trecut de la stadiul de burtică la stadiul de ”Hey! Eu exist pe bune și când îmi e fomică plâng”  așa că primul articol de pe blog de după venirea lui pe lume va fi unul de povești. Sincer nici nu știu ce aș vrea să vă povestesc, am atâtea gânduri încât îmi e greu să le sintetizez și să le organizez, dar da, viața de mămică este minunată. De sâmbătă suntem acasă și mie încă îmi vine să stau toată ziua să-l privesc, abia abia spăl două pahare și o mașină de rufe, că nu-mi vine să mă despart de el, e o gălușcuță atât de minunată încât îmi e greu să cred că eu i-am dat viață, dar iată că am făcut-o și pe asta. Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că peste un an voi fi căsătorită și voi avea și un mini-me, i-aș fi râs în față și i-aș fi spus că  mai am multe de făcut până acolo, dar Erick m-a învățat că un copil nu-ți închide ușile, ci îți deschide unele la care poate nici nu visai. Cu el în burtică am avansat extraordinar de mult, iată-mă că-mi termin cu bine facultatea, m-am angajat pe la vreo 4 luni de sarcină pe cel mai mișto post, am lucrat până cu vreo 2 săptămâni înainte să nasc și asta pentru că nu se mai potrivea burtica cu industria în care lucram și am o familie fericită. Articolul de față e dovada că reușesc să mă organizez chiar și după venirea lui și sper să pot menține un ritm activ, să fiu mămică full time, dar să mă ocup și de pasiunile mele, să fac și ceea ce-mi place mie.

Ce cred eu că m-a ajutat mult în cele 9 luni de sarcină și mă ajută și acum? Confortul – în primul rând confortul psihic, pentru că eu, prin felul meu de a fi sunt un om care îmbrățișează schimbarea și am învățat la modul hard că până și un șut în fund e un pas înainte, așa că vă dați seama că vestea asta minunată am primit-o cu multă bucurie și entuziasm. Am făcut ceea ce-mi place, am mers la facultate, la job, m-am plimbat, am ieșit la poze și la shopping, practic l-am plimbat pe Erick peste tot și asta vom face și după ce mai crește puțin, abia aștept să facem outfit-uri împreună. De la început mi-am setat în minte că sunt gravidă, nu bolnavă și ce-i drept am avut și o sarcină foarte ușoară, care mi-a permis să fac toate astea, dar și mindset-ul contează foarte mult. Pe de cealaltă parte confortul fizic este foarte important, în general, dar mai ales în sarcină. M-am îmbrăcat și încălțat comod, chiar dacă n-am fost cea mai fashionable gravidă mereu, totuși am fost, am poze pe instagram, să nu ziceți că mă laud degeaba :)) Dar,cel mai important, am avut grijă ce pun pe mine când dorm – pentru că somnul e dificil când ești gravidă, o noapte dormită de la cap la coadă e, de multe ori, tot ce îți dorești. Fără picioare amorțite și spate dureros- la care m-a ajutat perna de gravide despre care v-am vorbit în acest articol, fără mers de 5 ori la baie și fără mâncărimi de piele cauzate de materialele pijamalelor sau de elastic sau de nasturi sau de etichete saaau lista poate continua cu orice vă deranjează. De asta spre finalul sarcinii, când somnul devenise mai dificil, am căutat o cămașă de noapte potrivită, care să aibă un material mișto și un design drăguț, dar și funcție de alăptare, să-mi fie comodă și acum, când Erick e deja lângă mine. Vă dați seama că având atâtea pretenții m-am lovit de prețuri imense, sau de modele care fie arătau drăguț, dar se simțeau oribil pe piele, fie aveau materiale de calitate, dar arătau oribil, fie erau drăguțe și comode, dar n-aveau funcția de alăptare. Până la urmă am văzut la câteva fete din online ceva despre site-ul lady-line și mi-am făcut curaj să pun și eu o comandă. Am ales un halat de leopard pufos și o cămașă de noapte pentru gravide și mămici atââât de simpatică și care s-a asortat perfect cu cadoul primit de Erick de la Mushurush, cred că nici dacă încercam eu, n-aș fi găsit o pijama atât de asemănătoare cu mini-iepurașul nostru.

De ce sunt atât de încântată că se aseamănă? Pentru noi Mushurush e mai mult decât o jucărie, e cu multă dragoste, multă pasiune și ne dă mereu o stare de bine. Credeți sau nu, am dormit cu iepurașul Mushurush lângă burtică în ultima lună de sarcină și l-am avut cu noi și la spital. Ne place tare de tot de el, mai ales  creat că știm că nu-i asamblat în vreo fabrică, pe linia de producție, ci fiecare dintre ei este lucrat de două mâini magice până să ajungă la cele două mânuțe mici care să-i iubească (sau 4 în cazul nostru, că și eu îl  iubesc de nu mai pot). Și ne-a mai plăcut și numele, așa catchy și simpatic, chiar m-am gândit ceva timp de la ce vine, până mi-am făcut curaj și am întrebat-o pe Ioana, posesoarea mânuțelor magice și am aflat că până și el a fost creat tot din dragoste, atunci când băiețelul ei de doar câțiva anișori își alinta surioara abia venită pe lume, bebeluș – mușuruș. Și pe lângă iepuraș, Ioana ne-a făcut și o ramă personalizată și asortată cu el, pe care am pus-o lângă pătuț și care-i completează perfect colțișorul lui Erick. Dacă aveți nevoie de un cadou deosebit pentru niște proaspeți părinți, aruncați un ochi pe pagina ei, noi deja am dat o comandă pentru mini-nășica lui Erick și mini-nășicul mare, care urmează să se nască cât de curând. (Sper să nu citească nășica mare articolul ăsta :)) )

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment