Știți că spre sfârșitul verii începusem să merg la sală, dar știți cum se spune, că orice minune durează 3 zile, minunea cu mine mergând la sală a durat circa o lună, în mare parte pentru că s-a spart gașca cu care mergeam și în al doilea rând din cauza traficului, așa că acum încerc să merg mai mult pe jos, să urc pe scări, nu cu liftul și, în limita timpului disponibil să fac câteva exerciții acasă. Dar pentru că asta nu era de ajuns, aveam nevoie și de niște aliați pe măsură și am găsit exact ce îmi trebuia la Glemis, pentru că urăsc din suflet să merg la cumpărături, mai ales acum, când am totul la 3 click-uri distanță. Desi sunt destul de tanara, lipsa de activitate si un regim neadecvat si-au spus cuvantul si desi inca nu pot numi Cele doua creme de la Remary sunt produse profesionale anti-celulitice, bazate pe tehnologii inovatoare si ingrediente naturale. Dar stiti care e partea cea mai misto la ele? Functioneaza!!!

 

Crema asta mi-am dorit-o super mult pentru că eram curioasă tare de efectul termic. În trecut mai încercasem ceva asemănător, dar pe bune că nici nu se compară. Deși are un preț ușor mai ridicat decât al produselor cosmetice pe care le găsim în comerț, la crema termoactivă anticelulitică Remary (care btw e la reducere acum pe site-ul Glemis) diferența între un  produs profesional și unul mass-market din aceeasi categorie este colosală. Efectiv o simți că funcționează! Eu am folosit-o preponderent în zona coapselor și feselor și credeți-mă că la 10 minute după aplicare pur și simplu dansam prin casă datorită senzației. Dacă aș putea să o compar cu ceva, cred că așa se simte când o rusoaică puternică pe la 40 de ani îți face masaj după ce a stat cu mâinile jumătate de oră în sos de chilli. Glumesc, dar oricum, e super tare, se încălzește zona și te furnică tare-tare, mie chiar mi-a plăcut super mult și m-am distrat pe tema asta. Dar, într-o notă mai serioasă, nu a mea, bineînțeles, a celor de la Glemis ”acest tratament prețios de remodelare corporală și fermitate conține ingrediente de ultimă generație, ce îmbină textura inovatoare cu cele mai bune rezultate din știință și natură. Cea mai recentă inovație exclusivă, complexul Pro Active Remary, este alcătuit dintr-un cocktail extrem de concentrat, ce are la bază cele mai eficiente plante cu rezultate dovedite împotriva celulitei. Complexul Pro Active Remary mărește permeabilitatea datorită efectului termoactiv, permițând astfel ingredientelor active să ajungă la stratul vizat în piele.” Ce nu mi-a plăcut la ea este mirosul ușor chimic-mentolat, care mie una îmi amintește de farmaciile vechi în care se preparau substanțe, dar am trecut destul de repede peste el, pentru că nu e foarte puternic, încât să fie deranjant.

La pachet cu crema termoactivă  am primit și crema profesională pentru slăbit cu alge , despre care nu pot să nu vă spun că OMG! Miroase a tot ce e mai frumos pe lumea asta. Deși mă așteptam să miroasă ca algele de la malul mării sau ca un platou de sushi (nici unul dintre cele două nu prea mă încântă) ea miroase dulce, a scorțișoară și a vanilie și e perfectă pentru masaj. Și pe aceasta o folosesc în principial tot pe zona coapselor și a feselor, fiind zona în care eu am nevoie de ajutor. Pe site ni se spune despre ea că ”are ingrediente naturale ce contribuie la: diminuarea semnificativă a celulitei, reducerea circumferinței corporale, arderea grăsimile și detoxifierea organismulului. Crema cu alge și uleiuri esențiale pentru slăbit ajută la eliminarea toxinelor, a lichidelor în exces, îmbunătățește circulația sângelui și cea limfatică, lăsând pielea revitalizată. Aspectul pielii de portocală dispare, pielea este hidratată și elastică.”Încă nu pot să mă pronunț despre dispariția cojii de portocală, pentru că acest efect cu siguranță apare după o folosire mai îndelungată, darîntr-adevăr îmi simt pielea mai fermă și revitalizată în urma folosirii ei.

Și chiar dacă m-am îngrășat 4 kg, cu siguranță nu o să se observe până de sărbători. Doar să numă îngraș atunci :))

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

1 comment

GabrielaAdelina
December 4, 2018

Imi place articolul tau 😀 Eu mai am de dat jos vreo 2 kilograme pentru a ajunge la greutatea multumitoare 😀 Am reusit anul asta sa slabesc anul acesta vreo 10-11 kg, ceea ce imi doream de foarte mult timp. Mi-as cumpara si eu cremele astea, desi personal nu cred in solutii minune.

Write your own comment