Ca un facut ma uitam prin poze vechi fara vreun scop anume si am dat peste acest shooting, iar pentru ca am observat ca in spatele meu troneaza pictat pe zid Radu Gyr, mi-am amintit ca el spunea ca cele mai crunte infrangeri sunt renuntarile la vis, ceea ce mi-a deschis ochii si m-a facut sa-mi dau seama ca pentru o perioada iar m-am lasat distrasa de la ceea ce imi placea sa fac, de la ceea ce imi aducea fericire, de la blog si tot ce inseamna asta, asa ca am considerat momentul potrivit sa revin aici, cu acest articol. Mi-a fost dor sa scriu si parca mi se observa stangacia cuvintelor, de mult nefolosite, dar usor-usor o sa-mi revin in forma si va promit articole din ce in ce mai bune, poze din ce in ce mai frumoase si postari din ce in ce mai diverse. Sper ca imi veti fi alaturi din nou pe acest drum atat de frumos si totusi atat de dificil!

Acum vorbind despre tinuta, trebuie sa va spun ca ce nu-mi place la perioada aceasta e ca ziua te topesti, iar dimineata si seara mori de frig, dar cred ca tinuta de astazi reuseste sa se adapteze mai multor temperaturi si situatii. Exact cum imi place mie, un casual usor atipic, in tinuta de astazi am mixat piese din zone diferite: o rochita casual, simpla, de la Zara, un trench destul de elegant in stilul Sherlock Holmes, o sapca si o pereche de pantofi sport, dupa care am condimentat totul cu o pereche de ochelari si un plic asortat.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

Alina Alexe
September 2, 2018

Interesant. Poate trebuia mentionat si fotograful?

Ioana
September 6, 2018

Nu se supara 🙈

Write your own comment