Știiiu că vremea asta mohorâtă nu se potrivește deloc cu începutul primăverii și că trebuia să fim înconjurate de ghiocei și zambile și să ne vedem cu prietenele la o cafea ca să sărbătorim începutul unui nou sezon în loc să deszăpezim mașina și să mergem ca niște pinguini pe trotuarele înghețate. Da, zăpada are totuși farmecul ei și momentele când privești fulgii pe geam cu o ciocolată caldă în mână sunt speciale, îndeosebi atunci când se întâmplă la timpul lor, dar de 1 martie nu vreau să mă gândesc la altceva decât că vine primăvara și putem să facem outfituri simpatice cu gecuțe de piele, eșarfe și cardigane * exact ca până acum o săptămână*. Eu totuși port primăvara în suflet și vreau să îi forțez venirea, așa că și anul acesta am păstrat tradiția ca în prima zi de primăvară să port pe mine o dorință îndeplinită, fie că este vorba despre o geantă, o pereche de pantofi sau o noua nuanță de blond cenusiu – în sfârșit cea la care visam.

* Diva mode activated! *

Yep, în sfârșit am acel granny hair la care visam să ajung încă de vara trecută și pentru care mi-am supus părul la atâtea chinuri încât îmi este frică de ziua când karma va decide să mă pedepsească pentru ele. Într-o eră în care toată lumea face de toate, e foarte greu să găsești un profesionist. Multe saloane m-au refuzat, altele mi-au spus că nu se poate obține silver hair pe părul meu, v-am mai povestit despre asta și în articolul acesta, dar când am ajuns într-un loc unde oamenii chiar își fac meseria cu drag, și am apucat pe mâna lui #AuthenticFlorin, hairstylist specializat în nuanțe de blond, cu ajutorul căruia am reușit într-un final să trec de la blond-galben-pai-moda-anilor-cand-oana-zavoranu-era-fashion-icon la o nuanță de blond cenusiu pe care o visez de aproximativ 1 an și pe care încerc să o ating de mai bine de 6 luni. În doar 3 ore! – Da, ultima dată când am încercat să ajung la nuanța asta, am stat vreo 6 ore și ceva în salon, după care 2 zile n-am putut să-mi mișc gâtul. Produsele cu cre lucrează băieții de la Authentic fac parte – of course- din gamele de top, astfel încât părul să nu fie doar frumos, ci și sănătos – e prima dată când părul meu se așează și după ce mă spăl eu, acasă – și înainte să se apuce de treabă, se sfătuiesc astfel încât să aleagă soluția optimă – da, te simți așa ca un fel de statuie pe care sculptorul vrea să o finiseze ”mai iau de aici, mai pun acolo, de vârfuri nu mă ating”. Vedeți toți pașii în colajul de mai jos, iar apoi un întreg photoshoot cu mine și noul meu blond cenusiu.

Dar dincolo de produse, de tehnici, de rezultate, așa cum spuneam și zilele trecute pe pagina de Facebook ioanaesuper, e vorba despre oameni, e vorba despre feelingul pe care îl ai atunci când intri undeva și vezi că toată lumea îți zâmbește și este deschisă, pentru că eu personal, nu m-aș întoarce niciodată într-un salon a cărui atmosferă nu mi-a plăcut sau cu care nu am rezonat. Până la urmă cele câteva ore petrecute acolo sunt momentele noastre de relaxare și în lumea timpului contra-timp, eu nu-mi permit să le irosesc, așa că voi reveni oricând cu drag la Authentic Studio, știind cât de bine m-am distrat cu băieții și cât de repede s-a scurs timpul, de parcă nu-mi mai venea să plec de la ei, pe bune ca vibe-ul lor e unic, e authentic.

 

 

   

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

1 comment

Authentic Studio – inca o transformare authentica – ioanaesuper
February 1, 2019

[…] pe care le-am făcut pe părul meu și despre care v-am mai vorbit în articolul de aici, dar și în cel despre prima vizită la Authentic Studio, mi-am dat seama că unele lucruri trebuie să rămână constante – […]

Write your own comment