Am promis articolul ăsta de foarte mult timp și știu că sunt mulți băieți care așteaptă să citească povestea unuia dintre cele mai frumoase E46 coupe din țară. Câteodată rafinamentul se naște din simplitate și față de celelalte mașini pe care le-am prezentat până acum pe blog, pentru roșcata de mai jos s-a mers pe o linie clasică, iar rezultatul final este o mașină elegantă, cu un aspect clean.

Mașina s-a născut cu pachetul M complet, interior electric Alcantara full electric și faruri Depo cu lupă, dotată cu un motor de 2500 centimetri cubi, benzinar. Ajuns pe mâna lui Jean Ryd, frumosul coupe Imola Red 2 a început să capete îmbunătățiri atât din punct de vedere estetic, primind lip-uri pentru praguri și bare, evacuare dublă, faruri OEM cu xenon și spălător, jante style 132 R19 de X5 vopsite într-o culoare deosebită, angel eyes SMD pe led, dar și din punct de vedere tehnic. Suspensia a fost schimbată cu una sport, reglabilă atât pe înălțime cât și pe duritate și cu posibilitate camber Maxpeedingrods, frâne complete de 3.0. Nici sonorizarea nu a scăpat neatinsă, ci a fost înlocuită de sistemul audio Harman Kardon, subwoofer Rockford de 3000w, dublu-bobină pe 15, stație Hifonics de 5000w, condensator de curent hibrid de 24 de farazi și procesor de sunet, totul în valoare de 1500 de euro. Din poze se vede clar timpul, dedicarea și dragostea care au fost investite în mașină, iar ce nu se vede, vă spun eu. Investiția financiară în această bijuterie se învârte în jurul sumei de 6000 de euro.

Acum după ce ați citit toate astea, trebuie să vă aduc la cunoștință un lucru trist pentru unii ca mine, care cunosc mașina și pe Jean Ryd, dar fericită pentru alții. Roșcata e la vânzare pentru o sumă mai mică chiar și decât investiția, fără să luăm în calcul prețul de cumpărare al mașinii. Așa că dacă plănuiai să-ți faci cadou un e46 coupe, uite aici unul despre care știi totul. P.S. : Există facturi pentru tot ce ți-am spus mai sus.

Știu că lângă frumusețea asta eu nu mai prezint interes, dar am purtat o pereche de cizme de piele lungi de la AmiClubWear, un tricou lung de la băieți pe post de rochie, din New Yorker și o geantă plic de la Jadu.ro, asta în caz că m-ai observat în poze.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment