Dacă fiecare dintre noi e uni, asta nu ne face pe toți să fim la fel? Într-o lume în care tendința principală este cea de uniformizare, a devenit din ce în ce mai greu să fii tu și să faci ce-ți place, dar mai ales, să fii și mândru de asta. E greu să ai un vis și nimeni să nu ți-l împărtășească, e greu să vrei să faci altceva, când altcevaul tău nu primește aprecieri, e greu să mai aduci o notă de autenticitate în munca ta, astăzi, când toți urmăm aceeași rețetă a succesului. Dar ce mulți încă nu înțeleg este că acest cuvânt de pe buzele tuturor, ”succes”, nu are un sens universal valabil și cum pentru fiecare cuvântul înseamnă altceva, așa și modalitățile prin care îl poți atinge sunt altele.

Eu mi-am dorit să am un blog de street style. Să rup bucăți din mine și să le pun aici și încerc, prin tot ce fac, să păstrez o notă autentică a blogului, pentru că până la urmă despre asta e totul, într-un online suprasaturat de vieți perfecte, mai precis de aceeași viață perfectă, ”autenticitate” e elementul cheie,  și din păcate e ceea ce multă lume trece în coada listei de priorități. N-o să pot niciodată să mă îmbrac într-o fustă plisată și balerini, să vă spun ce tare m-am bucurat să le port și ce bine m-am simțit în ele, pentru că nu e stilul meu, nu mă caracterizează și nu m-aș simți niciodată comod așa, cu toate că imaginile diafane sunt cele care au cucerit instagramul. Vremea principiului ”fake it till you make it” a apus, acum, dacă vrei să ai cu adevărat o comunitate și nu doar followeri, you`d better keep it real, gurl, fii tu și încearcă zi de zi să fii cea mai bună versiune a ta, dar fără să-ți pierzi trăsăturile de personalitate care te diferențiază.

Eu asta sunt, kinda classy, kinda hood,am zile și zile și uneori îmi doresc să port tocuri de 15, uneori ugglies roz cu blăniță și urechi de iepure, dar întotdeauna o să mă simți într-o ținută, chiar dacă nu-mi vezi fața, vei știi că sunt eu acolo. Indiferent de costul pieselor, de natura lor atunci când le privești separat, imaginea de ansamblu, outfitul, mă reprezintă. Azi am alăturat o pereche de ripped – jeans gri și un body negru, apoi am suprapus un cardigan împletit și am adăugat un baseball cap și o geantă supradimensionată de la Adona.ro and voila, streetstyle at its finest.

Tu ce părere ai, ar trebui să reanimăm autenticitatea?

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment