Sunt momente in viata cand simti ca timpul nu iti ajunge, ca ai vrea sa faci orice, sa te implici in sute de proiecte, sa cunosti in fiecare zi alti si alti oameni, sa vezi in fiecare zi un loc nou si sa nu dormi decat atunci cand chiar esti extenuat, dar risti ca printre atatea ‘tentatii’ sa pierzi esenta, sa te pierzi pe tine si nu din lipsa dorintei de a excela in ceva, ci din cauza multor obiective neprioritizate, asa ca solutia cea mai potrivita pentru mine a fost sa pun pauza luptelor externe, si sa linistesc intai furtuna din interiorul meu, pentru ca desi stiam foarte clar ce vreau sa fac, nu reuseam sa gasesc o ordine. Cateodata un pas inapoi e premergator multor pasi inainte, pentru ca daca vrei o imagine de ansamblu, ai nevoie de un loc in spate din care sa contemplii.

Articolul de azi e un nou milestone pentru mine si marcheaza inceputul a ceva ce sper sa fie povestea celei mai dragi pasiuni al mele, pentru ca iubesc din suflet tot ce tine de blog, iubesc sa compun tinute, sa ies la shootinguri, sa merg la conferinte si evenimente si sa ma informez continuu despre acest domeniu atat de fluid. Iubesc sa merg la evenimentele din lumea auto, sa vorbesc cu proprietarii unor adevarate bijuterii pe roti si sa vad flacara care se naste in ochii lor atunci cand ma arat interesata si incep sa le povestesc despre proiectul meu si ei despre ale lor, iubesc sa cunosc oameni care sa inspire, care sa-mi fie modele de curaj, de ambitie, de rabdare, de dedicare, oameni care au investit tot ce au avut intr-o pasiune, care au riscat si au castigat.

2017 a fost un an foarte important pentru mine si cu toate ca a fost greu si au existat momente in care abia asteptam sa se termine, acum ma bucur ca a existat, pentru ca m-a maturizat si m-a schimbat. A fost doar incalzirea, pentru ca adevaratul joc incep astazi, incepe acum!

De azi o sa fiu doar eu, asa cum sunt, fara filtre, fara artificii si tocmai de aceea am ales sa deschid ultimul inceput ioanaesuper cu o tinuta care sa ma reprezinte, in care ma regasesc in totalitate, pentru ca asta sunt eu: simpla, sharp on the edges, ambițioasă.

Multumesc tuturor celor ce au avut incredere in mine, adica mie!

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

Training Optimizare Personală
April 16, 2018

Sunt 100% de acord cu această afirmație (citez) : “Cateodată un pas înapoi e premergător multor pași înainte, pentru că dacă vrei o imagine de ansamblu, ai nevoie de un loc în spate din care să contemplii.” Da ! Este ca atunci când privești un tablou de aproape. Vezi toate detaliile, inclusiv urmele pe care le-a lăsat pensula, dar pierzi imaginea de ansamblu. Pentru a înțelege și a savura “peisajul” avem nevoie întotdeauna de o perspectiva corectă. În acest scop este util și chiar necesar ca din când în când să facem un pas înapoi. Nu înseamnă că renunțăm. Pur și simplu observăm și savurăm imaginea de ansamblu. Ioana, mulțumesc pentru inspirație !

Training Optimizare Personală
April 16, 2018

Mult succes în continuare !

Write your own comment