Plouă în București de câteva zile și toată lumea e stresată, agitată și nervoasă, traficul e infernal și cu toate că nu-mi place ploaia decât dacă stau în casă și o privesc de pe geam nu vreau să mă las cuprinsă de acest sentiment atât de nociv pe care mi-l aduce atunci când am zile pline, în care trebuie să alerg prin oraș. Mai e puțin și se duce și această toamnă, anotimp al visurilor mele, care marchează pentru mine trecerea la o nouă etapă a vieții, iar sărbătorile ne bat la ușă.  De dimineață m-am gândit cum să-mi fac să-mi păstrez zenul astăzi și am ajuns la concluzia că atunci când port un outfit caremi se potrivește, căruia îi adaug și o piesă care să rupă monotonia, automat mă simt mai bine. De obicei aleg ținute all black sau în culori neutre, dar astăzi am punctat cu un sacou roșu cu o croială dreaptă, care să mă înveselească ori de câte ori trec prin fața unei vitrine și mă privesc în ea. L-am integrat într-o ținută smart-casual alături de o pereche de pantaloni pană din stofă, un tricou simplu și botine cu franjuri și am completat ținuta cu o geantă încăpătoare și elegantă Adona.

Chiar cred că un sacou roșu îți poate schimba starea instant, fiind o culoare atât de luminoasă și de vibrantă, și îl poți integra foarte ușor într-o ținută numai bună pentru birou sau facultate, dar și pentru întâlnirile cu colaboratorii, în cazul în care lucrezi ca freelancer. Dacă roșul nu este tocmai culoarea ta și simți că nu te avantajează poți găsi pe site-ul WomanFashion.ro o mulțime de alte culori, eu am pus deja ochii pe unul roz și pe unul galben și unde mai pui că găsiți mai mereu promoții pe site, iar livrarea e foarte rapidă.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment