Un studiu realizat recent a reusit sa demonstreze ca anumite modele de pantofi, atunci cand sunt purtate de doamne, au puterea de a influenta modul in care se comporta barbatii din jurul acestora.

Rezultatele cercetarii arata ca, atunci cand poarta incaltari atragatoare, femeile sunt tratate cu mai multa simpatie. In plus, barbatii dezvolta un instinct de a ajuta si de a proteja doamnele incaltate cu pantofi sexy.

Vezi, mai jos, care sunt modelele de pantofi cu toc ce pot INFLUENTA comportamentul barbatilor din jurul tau!

  1.   Pantofii stiletto

Una dintre metode

 

le de cercetare aplicate in cadrul studiului a fost cea a experimentului. Mai multe doamne, unele incaltate in tenisi confortabili, iar celelalte in pantofi stiletto, au mers pe strada si s-au prefacut ca le cade o manusa, fara ca

 

ele sa observe. Rezultatele au fost surprinzatoare, caci barbatii au avut tendinta clara de a ajuta mai mult femeile ce purtau stiletto. Se pare ca celebrii pantofi, prezenti in toate colectiile brandurilor cu renume, au un efect puternic asupra domnilor. Asadar, daca iti doresti sa testezi metoda, intra pe www.oteros.ro si achizitioneaza-ti cea mai stylish pereche de pantofi cu varf ascutit. Cu siguranta, vei face ravagii!

 

  1. Tocurile inalte

Un alt experiment efectuat de catre cercetatori a fost bazat pe colectarea unor chestionare. Atat femei incaltate in pantofi fara toc, cat si doamne cu tocuri inalte, au incercat sa obtina cat mai multe raspunsuri din partea unor domni selectati aleatoriu. Rezultatele vorbesc de la sine: disponibilitatea si amabilitatea barbatilor a fost direct proportionala cu inaltimea tocurilor purtate in acel moment. Asadar, daca isi doresc sa obtina efecte similare, femeile pot accesa colectia de pantofi de la Oteros.ro si isi pot comanda ultimele modele. In mod clar, alegand perechea potrivita si purtand-o cu o atitudine corespunzatoare, vor fi irezistibile!

  1. Pantofii cu toc subtire

Studiul sustine faptul ca barbatii sunt influentati de femeile ce poarta incaltaminte “atragatoare”. Cu toate acestea, ce inseamna, pentru fiecare barbat, o pereche de pantofi sexy? Rezultatele arata ca domnii percep diferit incaltarile feminine, insa majoritatea gandesc ca pantofii cu toc sunt mult mai atragatori decat cei cu talpa joasa. In plus, barbatii apreciaza ca si grosimea tocului contribuie la senzualitatea pantofilor. Acestia nu sunt impresionati de tocurile medii, groase sau patrate, preferand, in schimb, tocurile inalte si subtiri.

 

Asadar, doamnele pot folosi rezultatele unor asemenea studii pentru a intelege mai bine modul in care gandesc barbatii si, de ce nu, pentru a fi mai atragatoare in ochii acestora!

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment