Nu știu cum sunteți voi, dar eu de la o vreme mă culc om normal și mă tezesc raton – înfometată și cu cercuri negre în jurul ochilor. Dacă prima problemă o rezolv rapid, cu cearcănele mi-a fost mai greu, pentru că nu eram doar mov, ci eram și umflățică în zona din jurul ochilor și deveniseră din ce în ce mai greu de acoperit și de estompat. N-am crezut niciodată în produse minune pentru această problemă, pentru că știu că are cauze interne: lipsa somnului și a hidratării corespunzătoare, dar sunt mereu dispusă să încerc ceva nou, așadar i-am o șansă acestui ser pentru cearcane – Magic Serum de la Camaleon Cosmetics. 

 

Hai să vedem ce activi conține și cum funcționează conform informațiilor de pe site-ul Camaleon Cosmetics
Dezvoltarea acestui produs este bazată în principal pe proprietățile celor doi activi cosmetici care, împreună, dau naștere unui produs cu o eficiență ridicată.
· Argireline®, este o peptidă dezvoltată cu ajutorul ingineriei moleculare care a revoluționat lumea cosmeticii actuale, deoarece este un ingredient excelent antirid care reduce contracția musculară și liniile de expresie  și este deosebit de eficient împotriva formării de noi riduri.
· Activi minerali, silicați cunoscuți pentru activitatea cosmetică puternică care promovează un efect de lifting  asupra pielii și reușesc un efect de reducere a pungilor de sub ochi contracarând procesul natural al îmbătrânirii.

Deși este un ser pentru cearcane, Magic Serum nu acționează ca un produs de skin care, cu acțiune îndelungată în timp, ale cărui efecte sunt observabile după o folosire înelungată, ci are o acțiune locală imediată pentru a reduce aspectul cearcănelor atâta timp cât este purtat. El se îndepărtează seara de pe ten exact ca un produs de makeup, tocmai de aceea l-am încadrat la această categorie. Aplicarea lui este una foarte simplă – aveți și indicațiile pe spatele cutiei: folosești o cantitate infimă de ser și o masezi pe zona de sub ochi și în colțul extern, acolo unde se formează liniile fine de expresie, și așteptați cam un minut ca el să se fixeze și pe bune că m-a convins pe mine care nu cred în rezultate imediate și surprinzătoare, dar chiar așa e. Nu pot să vă mint și să zic că am uitat ce sunt alea cearcăne de când îl folosesc * nu fac teleshopping, doar îmi spun părerea despre un produs care îmi place * pentru că încă le am, încă sunt acolo, dar efectul de lifting este vizibil, umflăturile nu mai sunt așa pronunțate și umple ridurilede expresie și liniile fine din jurul ochilor, astfel încât zona devine suuuper catifelată, iar fondul de ten și corectorul se aplică de vis. Este recomandat să nu îl folosiți cu produse pe bază de apă sau cu efect de hidratare intensă gen BB sau CC Cream, pentru că și-ar putea pierde din efect, așa că eu îl folosesc doar pe sub fondul de ten sau singur, fără machiaj, ca să nu fiu confundată cu Morticia Adams pe stradă.

Ce vedeți în poza de mai jos e cantitatea de produs necesară pentru ambii ochi, iar cele două fiole sunt de ajuns pentru 16-20 de aplicări, ceea ce mi se pare foarte ok pentru prețul de 45 de lei pe care îl are. Este un produs foarte bun pe care vi-l recomand cu drag dacă vă căutați un ser pentru cearcane care chiar să aibă un efect vizibil, fie el chiar și de scurtă durată și nu creme minune care nici după o folosire îndelungată nu au nici un efect.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

16 comments

kleo
September 28, 2017

din fericire nu am probleme mari cu cearcanele 😀 ma mai trezesc si eu uneori panda dar le rezolv cu anticearcan 😀

Ioana
September 28, 2017

Aoleu, așa eram și eu, dar de la o vreme panda e pistol cu apă pe lângă mine :))

andra kat
September 28, 2017

uh, pare foarte interesant, dar eu din fericire nu am probleme cu cearcanele

Ioana
September 28, 2017

Niiiiiciii eu nu aveam, acum raton zi de zi :))

Andraxela
September 28, 2017

Pare foarte tentant! Se poate comanda doar online sau se gaseste si in magazine? Si eu am mare nevoie de un asemenea produs, ar fi o adevarata salvare in perioada ce urmeaza 🙂

Ioana
September 29, 2017

Momentan se găsește doar online pe site-ul celor de la Camaleon 😀 Este un produs minunat, mai ales că intrăm acum în noul an universitar și o să suferim cu somnul :))

Diana
September 28, 2017

Eu de cand sunt mama de dragon am cearcane cat pt toata viata…, asa ca sunt direct interesata. 10x

Ioana
September 29, 2017

Mamă de dragon :)) Ce m-am distrat :)) E super fain serul acesta pentru un touch up rapid 😀

Loredana
September 29, 2017

Momentan nu am nevoie, zic eu, insa e bine de tinut minte produsul! Ma bucur ca este eficient si te ajuta!

Ioana
September 29, 2017

Off, îmi amintesc și eu de zilele când nu aveam nevoie de așa ceva :)) Acum e de vis produsul ăsta și nici nu e scump

Natalia
September 29, 2017

Wow nu stiam ca exista un astfel de produs. interesant

Ioana
September 29, 2017

E un produs nou pe piață, cei de la Camaleon doar ce-au intrat pe piața de la noi 😀

Andreea Voivozeanu
September 29, 2017

Pare foarte interesant 🙂 Eu nu am probleme, cearcanele mele sunt deschise la culoare si le acopar usor daca nu dorm bine, dar e bine de stiut ca exista si astfel de produse 🙂

Ioana
September 29, 2017

Vai ce viață liniștită ai :)) Ale mele sunt mov și foarte umflate când nu dorm, iar când dorm sunt doar mov :))

Iulia Negoescu
September 29, 2017

Nici eu nu aveam astfel de probleme cu cearcanele pana vara asta, deee, batranetea! :)) Ma tenteaza sa-l incerc, sa arat si eu a om dimineata!

Ioana
September 29, 2017

Ei, hai să nu-i spunem chiar bătrânețe :)) Chiar merită, să știi :*

Write your own comment