Suntem în 3 mai și în mod normal aș fi fost deja afară, sub soarele strălucitor, în mijlocul acțiunii din Piața Constituției, dar cum de câteva zile m-a luat o răceală groaznică și efectiv abia mă pot ridica din pat am zis că mai bine mă așez cu tine la povești să îți arăt o altă parte a Ioanei, pe care până acum nu ai cunoscut-o pe blog, dar care este una dintre trăsăturile mele definitorii și simt că este momentul să o dezvălui.
Ce legătură au toate astea cu 3 mai și Piața Constituției te întrebi?

Încă de când eram mică am fost genul de copil curios, care își dorea să știe cum funcționează lucrurile și de ce se întâmplă fenomene naturale precum ploaia sau succesiunea zi-noapte, deci e de la sine înțeles că jucăriile ”simple” nu mă pasionau, jocul cu păpușile mă plictisea și deși mereu primeam cadou de la apropiați seturi de bucătărie, atenția mea era mereu captivată de jucăriile băieților – mașinuțe, motociclete, cu tot felul de trăsături, simple, cu telecomandă, cu uși mobile sau nu și mereu îmi doream să descopăr secretele funcționării lor și să înțeleg de ce dacă trag de mașinuță în spate ea va porni în partea cealaltă. Am avut noroc datorită părinților mei, care, fiind profesori de fizică, mi-au observat această înclinare spre partea tehnică și au aprofundat-o alături de mine, stricând zeci de mașinuțe doar ca să înțeleg mecanismul. Când am crescut, bineînțeles că și jucăriile au crescut, la fel ca pasiunea mea pentru automobile. Mi-am dorit să știu cât mai multe, atât despre mărci și design, cât și despre partea mecanică, abia așteptam să împlinesc 18 ani ca să obțin permisul de conducere și acum iată-mă aici – blogger oficial la Salonul Auto Moto, făcând ceea ce îmi place cel mai mult, forțând un echilibru între extreme, de data aceasta între lumea fashion și lumea din stradă, dar până la urmă și Coco Chanel a spus

”Nu există modă dacă aceasta nu coboară în stradă”

Well, de astăzi începând, și până la finalul săptămânii în Piața Constituției are loc cel mai mare eveniment dedicat zonei auto-moto din România și dacă ești pasionat de această industrie trebuie neapărat să îți răpești câteva ore și să vizitezi expoziția. De astăzi și până vineri BMW, Mercedes, Volvo, Honda, Jaguar, Jeep, Land Rover, Alfa Romeo și mulți alți producători te așteaptă la târg cu cele mai noi modele și tehnologii, dar și cu oferte speciale așa că dacă ai în plan să faci un upgrade pe acest plan acum e momentul, iar sâmbătă și duminică întregul bulevard se transformă într-un spațiu în care doar pasiunea contează, găzduind campionatul International Drift Grand Prix, Tunning show, cea mai mare paradă Moto din București și multe alte atracții la care voi fi și eu prezentă și voi posta pe rețelele sociale ioanaesuper în direct de la fața locului.
Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI.
Fiți cu ochii în special pe Instagram Stories și Facebook!

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

8 comments

Raluca Brezniceanu
May 3, 2017

O sa fiu cu ochii pe postarile tale sa vad care sunt ultimele noutati in materie de automobile. Pozeaza cat mai mult si vezi daca poti lua vreun interviu vreunei personalitati intalnite acolo.

Butterfly
May 3, 2017

Am vazut zilele trecute ca se pregateau acolo pentru eveniment, poate reuses sa ajung si eu, imi place sa vizitez targurile auto mai ales pentru ca sunt pasionata de condus.

Bianca Roxana Nistor
May 4, 2017

Rar descopăr o bloggeriță pasionată de mașini și chiar mă bucur că ne-ai împărtășit această parte a ta. Felicitări!

Loredana
May 4, 2017

Sa stii ca eu m-am prins ca esti pasionata de automobile! 😀
Foarte tare! Bravo!

Nico
May 4, 2017

Super, Ioana! Vom vizita si noi saloniul auto-moto. N-avem cum sa-l ratam. Cat despre campionat, n-am stiut pana acum, multumesc pentru informatie :). Te voi urmari sa aflu detalii proaspete!

coco
May 4, 2017

super eveniment, chiar as vrea sa vin, din pacate o sa ma uit doar la poze!

Antoaneta
May 5, 2017

Multumesc ca ne-ai spus despre eveniment. Il voi duce si eu pe baiat sa vada exponatele.

Ramona Gheorghe
May 5, 2017

Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti pentru ca mi-ar fi placut sa te cunosc si sa particip la acest eveniment

Write your own comment