Dacă încă nu ai găsit cadouri pentru cei dragi și parcă nimic din ce ai văzut prin magazine nu te atrage, iar goana prin aglomerație și prin zeci de buticuri nu e pentru tine, astăzi vreau să îți prezint o oportunitate tare drăguță și care cu siguranță te va încânta!

 Este vorba despre La Bordei X-mas Market, care va reuni într-o singură locație o mulțime de expozanți, cu produse care mai de care mai drăguțe! De la artizani hand-made până la produse de beauty, aici cu siguranță vei găsi de toate și sunt convinsă că nu vei pleca fără o grămadă de cadouri pentru cei dragi, iar ca bonus vei fi scutită de timpul pierdut prin magazine în căutarea darului perfect! Hai să ne vedem duminică, 18 decembrie la restaurantul La Bordei, în incinta Apaca, chiar lângă intrarea Galaxy din Afi Palace Cotroceni. Eu voi fi prin zonă toată ziua, la fel ca și fetele mele super drăguțe, care vor participa în calitate de expozanți, cu super multe bijuterii lucrate manual, delicatese apicole și cosmetice.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment