La Webstock am cunoscut-o pe Mona, una dintre cele mai drăguțe bloggerițe românce, n-aveți cum să nu o cunoașteți după zâmbetul larg și călduros și după părul curcubeu și între noi s-a creat o legătură foarte specială, dincolo de faptul că scriem amândouă în aceeași nișă, am cunoscut nu doar bloggerul-Mona, ci și omul-Mona și credeți-mă că este unul minunat.

De cum am ajuns Mona m-a întâmpinat cu o îmbrățișare și cu zâmbetul caracteristic și am făcut și o poză în corner-ul special. Aia nu e cea mai reușită freză a mea, dar știam că la petrecere cu siguranță va exista cineva care să se ocupe și de acest aspect și cum sunt destul de norocoasă de obicei, am prins liber la corner-ul Remington, unde o doamnă foarte drăguță mi-a făcut niște bucle lejere cu placa *nu știu ce fel de abilități magice îți trebie ca să faci lucrul ăsta, dar eu nu le am* și o împletitură mega complicată. Îmi pare rău că nu am o poză și cu freza mea, dar niciuna nu e relevantă, însă vă asigur că m-am simțit minunat să fiu răsfățată.
Și dacă tot vorbim de răsfăț, părul nu a fost singurul de care s-a ocupat cineva, am fost machiată de make-up artiștii Inglot, iar Vica de la 1dream mi-a tatuat o pisicuță cu henna.
Doar nu credeați că nu s-a gândit Mona și la pasionatele de fashion, nu?! A pregătit o prezentare de modă care ne-a delectat privirile, atât cu ținute de zi, cât și de seară. În colajul de mai jos sunt doar preferatele mele, dar găsiți pe facebook-ul Monei poze cu toate ținutele.
Iar pentru că Mona a considerat că niciodată nu-s destule surprize, după toate activitățile minunate pe care le pregătise, la plecare fiecare dintre noi a primit un pachețel cu surprize de la Top Line, Inglot, Farmec, Remington, Urban Decay, 1dream Beauty Studio și Keiko Slim Spa.
Mulțumesc, Mona, atât pentru cadouri, cât mai ales pentru clipele frumoase petrecute împreună! 
Pupici! 

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

8 comments

Deyutza
October 19, 2016

Ce dragutttt , vreau si eu. O aniversare pe cinste!

Lory’s Blog
October 19, 2016

Niceee! Mi-a placut cum ti-a aranjat parul! 🙂

Ioana Alexe
October 19, 2016

Da, chiar a fost o petrecere tare frumoasa, s-a vazut toata dragostea investita de Mona! <3

Ioana Alexe
October 19, 2016

Mulțumesc! :*
Tatuajul tau a fost de senzatie. Cum rezista? :*:*

From Mona with Gloss
October 20, 2016

Multumesc mult! <3 Ce frumos ai scris! Te pup cu drag :*

Ioana Alexe
October 21, 2016

Și eu îți mulțumesc, te pup tare, tare :*

Gabriela Bratu
October 23, 2016

foarte fain, iar mi-e ciuda ca nu stau in bucuresti 🙁

Ioana Alexe
November 5, 2016

Stiiiu ce spui, asa am fost si eu multa vreme 😣

Write your own comment