Primăvara a venit la mine cu multe zile frumoase și cu multe zile încărcate dar am încercat să mă bucur de fiecare. După cum știți am luat permisul și am avut câteva reușite pe plan profesional, dacă le pot numi așa, dar pregătirea mi-a ocupat tot timpul, așa că blogul a trecut în planul secund, deși aveam câteva articole pregătite, dar nefinisate. Astăzi vorbim despre parfumul care îmi vestește primăvara în fiecare an, Naturelle – Yves Rocher, de această dată în varianta Osmanthus. Cu toate că nu sunt un fan al parfumurilor florare, acesta m-a cucerit.

Probabil datorită bazei lemnoase de cedru am ajuns să iubesc acest parfum, pentru că altfel nu îmi pot explica, dar de când zilele au devenit mai călduroase și soarele se arată mai des, mereu întind mâna după el dimineața. Iasomia și Osmanthusul se completează perect cu notele citrice de vârf și transformă acest parfum într-o esență încântătoare. am avut și varianta simplă, ale cărei note erau ceva mai fresh, dar parcă îl prefer totuși pe acesta.

De altfel, pentru că sunt un cumpărător impulsiv și de multe ori aleg produsele după aspect, trebuie să vă spun că îmi plac mult detaliile finuțe de pe cutie, dar și degrade-ul sticluței, mi se pare foarte drăguț și primăvăratic.
Pentru tine ce parfum vestește primăvara?

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

6 comments

Ghelbere Elena
March 8, 2016

Mie imi place foarte mult La vie e belle. Il ador.

Ioana Alexe
March 13, 2016

Și mie îmi place mult, îl ador 😀 :*

trendwithdeea
March 22, 2016

Desi am multe parfumuri de la Yves Rocher, recunosc ca nu stiu cum miroase acesta:))))

http://trend-with-deea.ro/

Ioana Alexe
March 26, 2016

E foarte fain, daca iti plac parfumurile florale si dulci, incearca-l :*

Gabriela Bratu
March 31, 2016

eu am naturelle simplu, il iubesc! o data cu temperaturile mai marisoare, l-am scos la inaintare!

Ioana Alexe
April 1, 2016

L-am avut și pe acela și mi-a plăcut mult, cred că o să-l cumpăr din nou pentru vară, chiar dacă mai am și Light Blue de la Dolce Gabbana potrivit tempeaturilor ridicate :*

Write your own comment