Leather jacket: Yoins | Bag: Adona | Necklace: Lyla Loves
V-a fost dor de mocuța mea? Că mie mi-a fost tare dor să pozez și să mai scriu pe blog, dar cum ”examenul maturității” se apropie cu pași repezi timpul meu e din ce în ce mai limitat și nu-mi mai permite atâtea ședințe foto pe cât mi-aș dori, daar în mica vacanță am reușit împreună cu cel mai minunat fotograf – îi găsiți opera completă pe AutoFocus – să fac pozele de astăzi. 
Multe noutăți pe care vreau să vi le arăt, un outfit cam subțire pentru vremea din Veneția la acel moment, cu toate că la Veneția nu e iarnă, și multă voie bună, pentru că mereu sunt fericită când port geaca mea de piele preferată.

Yolanda e printre cele mai mișto genți pe care le-am avut vreodată. Pe lângă faptul că seamănă mult cu Michael Kors Jet Set Tote, lucru pe care l-am observat abia după ce am cumpărat-o, este suuuuper mare, cred că am un troller mic de aceeași dimensiune cu ea :)) și completează o mulțime de ținute. A fost prietena mea de nădejde prin Europa și nu m-a dezamăgit cu nimic,cu toate că am îndesat în ea toate chestiile necesare, suveniruri, 2 pitici de grădină, o gondolă și basilica San Marco.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

10 comments

Themakeup Device
January 27, 2016

Hot, hot, hot! Îmi place mult nuanta parului tău! ♡

Ioana Alexe
January 28, 2016

Mulțumeeesc! Știi cât m-am chinuit să ajung la ea? :O Vreo 4 feluri de vopsea și o tonă de nuanțe am încercat până să ajung la ea, dar e o idee mai roșcată decât în pozele astea :* :))

Lory’s Blog
January 28, 2016

Mi-e dor de Venetia! Noi am fost in zile caniculare si super aglomeratie! Frumos oras!
Esti tare frumusica!

Ioana Alexe
January 29, 2016

E unul dintre orașele în care vreau să mă întorc, o dată la carnaval și o dată vara, mi-a plăcut mult 😀
Mulțumesc! :*

Marya
January 29, 2016

Frumoasa geanta si culoarea este placuta.
Cam subtire tinuta ta, ti-a fost cam frigut :))).

Ioana Alexe
January 29, 2016

Să știi că nu era chiar așa de fri, dar vântul era cam rece :))

trend-with-deea.ro
February 20, 2016

Frumos, la Venetia nu am fost pana acum. Sper sa ajungem si noi in viitor 😀

Ioana Alexe
February 21, 2016

E super frumoasa, chiar merita! Alege o perioada mai calduroasa, ca sa va bucurati din plin :*

Andreea Sirba
February 22, 2016

Frumoasa tinuta, pe masura peisajului!

Ioana Alexe
February 22, 2016

Mulțumesc :*

Write your own comment