Dacă sunteți parfume-freaks ca și mine și aveți această manie a esențelor undeva în background, fie ea și aproape nemanifestată știți cât de costisitoare este această îndeletnicire și știți cât de dureros este să îți dorești din tot sufletul un parfum, dar să amâni mereu achiziționarea lui pentru că prețul este prea piperat și mereu când strângi banii apar cheltuieli neașteptate. Noutatea de azi este super utilă pentru noi, pentru că ne aduce pe tavă esențe consacrate la prețuri foarte bune. Le-am găsit pe InfiniteLove și vi le recomand toată căldura, dacă vreți să știți de ce, vă aștept să citiți restul articolului.

De ce-mi plac așa de mult parfumurile astea? Pentru că imită perfect parfumuri celebre, până la notele de bază, iar persistența nu este nici ea de ignorat, se comportă exact ca cele originale. Eu dețin parfumul K114, reprezentantul celebrului Crystal Noir de la Versace, pe care îl ador: este un parfum pe care nu îl poți descrie, este dulce și fresh, subtil și puternic, senzual și feminin, unul dintre parfumurile mele preferate, mai ales pentru sezonul rece, dar și K76, Light Blue – Dolce Gabbana, care este puțin cam fresh pentru gustul meu și i l-am făcut cadou mamei, care se bucură de fiecare puf.
Vi le recomand cu tot dragul, le puteți găsi fie pe site-ul de mai sus, fie pe pagina de Facebook

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

6 comments

Kleo
January 7, 2016

le am incercat si eu, chiar sunt de calitate 🙂

Ioana Alexe
January 9, 2016

Sunt super mulțumită de ele 😀 :*

Ghelbere Elena
February 23, 2016

Am si eu o pasiune foarte costisitoare: parfumurile, rujurile si ojele. Sufar foarte mult cand vreau un anumit produs si nu mi-l pot cumpara.

Ioana Alexe
February 23, 2016

Off, știu cum este, tocmai de-asta caut alternative! Sunt geniale parfumurile astea 😀 :*

Gabriela Catalina
February 23, 2016

Chiar imi doresc sa le incerc.. multumim de info <3

Ioana Alexe
February 24, 2016

Sunt foarte mișto, iar prețul e super mic, pe lângă calitate! :*

Write your own comment