Blouse: Dresslink | Bag: JollyChic| Jeans: Pull&Bear | Shoes: Random store
RO: Pentru că sunt restantă cu această temă, dimineață am ieșit la poze și am fotografiat un outfit basic, perfect pentru școală. Alb și negru sunt cele mai versatile culori, iar dacă mă urmăriți frecvent știți că toată vara am avut obsesia albului și încă o mai am, așa că atunci când am văzut bluzița asta pe DressLink la numai $0.01, disponibilă în alb și negru am comandat-o imediat. Materialul este sintetic și subțire, dar nu este transparent deloc. Nu e chiar cel mai bun, dar pentru prețul ei, este superbă. Găsiți în fiecre zi câte 5 produse noi pe fagina de flashbuy la acest preț, vă recomand să stați cu ochii în 4 pe site, căci mereu veți găsi ceva la prețuri mici.
Pentru că am purtat o pereche de sneakers, nu am folosit o geantă, ci un rucsăcel simplu și drăguț pecare l-am comandat de pe JollyChic, alături de o gentuță și un portfard, ca set și colierul imens și zdrăngănitor pe care îl veți vedea într-un articol următor.
Totuși, ca să o purtați la școală, înlocuiți pantalonii cu unii cu talie mai înaltă 😀
EN: I am late with this topic, but this morning I made some pictures with a basic school outfit. White and black are the most wearable colors, and if you follow me, you probably know that i had an obssesion for white this summer, and it still appears sometimes, so, when I saw this blouse on DressLink for only $0.01 I ordered it imediattely. The fabric is sinthetic and thin, but completelly opaque. You find every day 5 new products at this price on the flashbuy page, so you`d better watch the site closely.
As I wore sneakers, I dind„t used a bag, but a cute backpack ordered from JollyChic, in a set of three bags and a big necklace you`ll see in the next posts.Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

29 comments

andra kat
September 20, 2015

imi place tinuta…dar pentru scoala? no way! umar, buric dezgolit? asa batrana sunt de acum se lasa la scoala asa? :))

Maya
September 20, 2015

Tinuta is sine este draguta, dar nu pentru scoala, chiar nu. De iesit in oras merge, mai ales daca arati bine, dar pentru scoala, cu buricul gol este prea mult 🙂

Ioana Alexe
September 20, 2015

Da, cred că ai dreptate, dar ar salva-o nște pantaloni cu talie înaltă, ca să nu mai fie buricul dezgolit 😀

Ioana Alexe
September 20, 2015

Nu știu dacă se lasă la școală sau nu, dar salvăm ținuta cu niște pantaloni cu talie înaltă. Care-i faza cu umerii, eu nu o pricep? :)) Adică ok, nu decolteu,nu fustă scurtă, dar de ce umerii? :))

Petcu Daniela
September 20, 2015

Ador adidasii!!! De unde i-ai cumparat? care random store? si la ce pret?

Deyutza
September 20, 2015

Draguta tinuta in sine si iti vine tare bine.Insa eu una as schimba bluza si nu pantalonii,Chiar si o pereche de blugi cu talie inalta nu cred ca ar salva-o si s-ar putea purta la scoala.Nu stiu asta e parerea mea.La scoala cat mai decent dar tot odata fashion.

Ioana Alexe
September 20, 2015

Da, sunt de acord. Cred ca totusi pantalonii cu talie inalta ar salva-o, pentru ca bluza nu este chiar atat de scurta cum pare în poze, pentru că mă întindeam eu. Lungimea ei reală este cea din poza cu spatele 😀

Ioana Alexe
September 20, 2015

De la un magazin de la mine din oras :*

Teodora Dobre
September 21, 2015

Cred ca este un no no pentru scoala dar…asa…pentru orice alta ocazie…e geniala tinuta asta!

Ioana Alexe
September 22, 2015

Merci 😀 Daaar, dacă schimbăm un mic detaliu merge și la școală, am spus și în articol :*

Catalina M.
September 24, 2015

Tocmai ce am terminat liceul insa… bluza nici mie nu-mi pare a fi pentru scoala.Totusi, o vizualizez intr-un outfit cu pantaloni sau fusta cu talie inalta,asa cum ai specificat tu. As schimba putin decorul,sa spunem…o intalnire de afaceri sau poate o masa de pranz cu prietenele?
Am si eu una asemanatoare in garderoba si m-a salvat de multe ori cand eram in pana de idei 🙂

Ioana Alexe
September 24, 2015

Așa este, merge în foarte multe combinații 😀 Mi-a plăcut mult de tot când am văzut-o pe site, și deja am purtat-o în mai mult de 3 outfit-uri, deci nu a fost o investiție proastă 😀

Anonim
September 30, 2015

Tinuta ta in general este super frumoasa ,dar nu pentru scoala .FB.Mariana Cioranu

Ioana Alexe
September 30, 2015

Da, așa este 😀

ANCA BEJAN
September 30, 2015

iti sta bine

Mihaela Neicu
September 30, 2015

imi place mult tinuta …iar tu esti o draguta

Ioana Alexe
September 30, 2015

Merci! :*

Ioana Alexe
September 30, 2015

Mulțumesc! :* 😀

Rodica Rodica
September 30, 2015

Super tinuta dar ar fii si mai super daca am putea sa mergem la scoala cu ea 🙂

claudia Bercea
September 30, 2015

foarte frumoasa tinuta imi place mult super articol

Mihaela Apostoiu
September 30, 2015

Foarte frumoasa tinuta,simpla si cu bun gust!

Oana Maria
September 30, 2015

O tinuta super-cool!

Ioana Alexe
October 3, 2015

😀 Ai dreptatea :*

Ioana Alexe
October 3, 2015

Mulțuuu! :*

Ioana Alexe
October 3, 2015

Mulțumesc! :*

Ioana Alexe
October 3, 2015

Merci 😀 :*

trend-with-deea.ro
February 20, 2016

Imi plac maxim adidasii. Arati super!

Ioana Alexe
February 21, 2016

Merci! :*

Andreea Sirba
February 22, 2016

Si eu zic ca nu e pentru scoala, dar e o tinuta foarte frumoasa si tinereasca. Pentru o iesire cu prietenii e ideala! Nu pot sa cred ca bluza a costat asa putin!

Write your own comment