V-am arătat pe facebook poze cu mine ”muncind” , dacă pot spune așa, deși eu nu consider arta o muncă. Machiez pentru că îmi place, machiez pentru că mă simt bine când o fac. Singurul nostru scop în viață este acela de a fi fericiti, nu? Cum altfel să fim fericiți, dacă nu ne permite să facem ceea ce ne place?

Ea este Oana, o fată frumoasă, pe care am machiat-o de mai multe ori.

Aici puteți vedea o parte din ustensilele pe care le folosesc în machiaje , și de departe se face remarcată paleta cu 78 de nuanțe pe care am achiziționat-o de curând de AICI .

Această paletă este foarte utilă, mai ales prin varietatea de nuanțe cu diferite finish-uri, atât mate, cât și sidefate sau metalice,pe care ne-o pune la dispoziție, dar și prin faptul că fardurile au o pigmentație bună șisunt ușor de blenduit și amestecat pe pleoapă.
Ca de obicei, nuanțele sidefate sunt mai pigmentate decât cele mate, dar diferența nu este foarte mare. Ce mi-a plăcut foarte mult este că nuanțele intense de roz, roșu, albastru își păstrează intensitatea și la aplicarea pe pleoapă, nu doar în pastiluța de fard.

Poate cuvintele sunt de prisos, și nu mă credeți, așa că o să vă arăt câteva machiaj realizate cu această paletă:

 Pentru că în machiaje nu am folosit foarte multe nuanțe, am făcut și câteva swatchuri :

Dacă vă doriți produse de calitate la prețuri accesibile că recomand cu drag site-ul ProduseCosmetice.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

15 comments

Andra Katerina
August 17, 2014

ce culori dragute si puternice!

Ioana Alexe
August 17, 2014

Știu că m-ai întrebat pe pagină despre pigmentația acestor farduri, de aceea am făcut niște swatchuri speciale! :* App, sunt fără primer swatchurile de pe mână :*

B-Andreia Daniela
August 17, 2014

superba paletuta ,trebuie sa o am si eu neaparat

Diana Catanoaia
August 18, 2014

Foarte frumoase culorile paletei tale, demult promit ca ma apuc si eu de blenduit, gata, saptamana asta ma apuc 🙂

Ioana Alexe
August 18, 2014

Este disponibă în 3 variante, sper să găsești una care să ți se potrivească perfect :*

Ioana Alexe
August 18, 2014

Și eu la fel îmi promiteam că încerc tehnica creionului, și uite că a ieșit ceva drăguț când am exersat-o :*

Maria Dumitrescu
August 18, 2014

Culorile paletei sunt frumoase, imi plac ca sunt mate.

Ioana Alexe
August 19, 2014

Are atât culori mate, cât și sidefate :*

Gabriela Simbotin
August 19, 2014

Super! Si eu vreau sa incerc tehnici noi de make-up! 🙂 Imi poti da mai multe detalii despre palete de culori bune si alte produse pe care le folosesti?

Ioana Alexe
August 20, 2014

Desigur. Îți recomad aceste produse. Sunt produse profesionale nebranduite, pe care le găsești numai în saloane sau în magazinele de specialitate. Există o mulțime de variante pe site-ul http://www.produsecosmetice.ro/ . Alte produse foarte bune sunt cele de la Sleek, mai ales paletele de farduri și rujurile lichide. Dacă mai ai întrebări îmi poți lăsa orcând comentarii, sau mă poți contacta la adresa de mail din pagina de contact. :*

Kleo
August 21, 2014

interesanta paleta 🙂 paleta de corectoare arata si ea bine

Diana
February 7, 2015

Am si eu o paleta aproape identica pe care am achizitionat-o de pe acelasi site si sunt deasemenea foarte multumita de ea. Imi place foarte mult forma pe care ai dat-o machiajului cu acea nuanta inchisa.

Ioana Alexe
February 9, 2015

Mai trebuia blenduit mult acolo, dar mă voi perfecționa în timp 😀 Paleta singură nu e extraordinară, dar cu un primer și o bază cremoasă merge perfect, iar culorile își păstrează intensitatea 😀

Diana
February 9, 2015

Da, ai dreptate 🙂 Fara primer doar unele culori sunt mai intense. Succes in continuare!

Te pup!
http://rooriflame.blogspot.ro

Write your own comment