Ca orice fruct căpșunele sunt foarte sănătoase, iar dacă v-ați plictisit să le mâncați simple sau cu zahăr, astăzi vreau să vă propun o rețetă interesantă, pe care am descoperit-o chiar eu, experimentând, dar care s-a dovedit a da naștere la ceva delicios:

Milkshake de căpșuni și cocos

Ingrediente: 
  • 250 ml lapte
  • 10-12 căpșuni(puteți varia, după gust)
  • fulgi de cocos
  • un plic de praf de frișcă
  • esență de rom
  • zahăr/miere după gust
Întâi punem în blender laptele și adăugăm pe rând căpșunele până se omogenizează, după care , pentru a da consistență amestecului și pentru a ”îl lega” adăugăm 2 lingurițe cu vârf de praf de frișcă și amestecăm bine.
După ce am omogenizat și frișca, iar amestecul capătă deja consistența unui shake adăugăm fulgii de cocos, o picătură sau două de esență de rom(puteți alege orice altceva vă încântă, mie îmi place aroma esenței de rom ) și zahar sau miere după gust și amestecați din nou timp de un minut.
Din aceste cantități vor ieși la final 2 porții de shake. Îl puteți bea imediat după preparare sau îl puteți lăsa să se odihnească puțin la frigider. 
Ornați pahrul cu o felie de căpșună și este numai bun de servit.
Este o rețetă ușoară, rapidă și delicioasă, pe care o puteți prepara pentru diferite ocazii, fiind răcoritoare și gustoasă.

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

3 comments

Alina Gheorghe
July 16, 2014

Salut, imi cer scuze pentru spam, dar vreau sa te invit la un
concurs cu premii in bani!

http://literestacojii.wordpress.com/2014/07/02/concurs-avbs/

Mai sunt numai 14 zile in care poti participa!

Te pup!

Ana-Maria Gurgu
September 1, 2014

Aiaiai <3 delicios

Ioana Alexe
September 1, 2014

😀 e super bun. Acum că am văzut iar articolul, mor de poftă :)) :*

Write your own comment