N-am mai postat unghiute si machiaje de mult timp, si mi-era dor sa fac un articol de acest fel. Sper sa ma mobilizez curand sa fac si un machiaj, pentru ca de ceva timp, nu m-am mai machiat aproape deloc, sau am folosit doar strictul necesar: fond de ten, pudra, fard de sprancene, rimel si balsam de buze.

Manichiura de azi este usor de realizat, simpla si de efect. Am realizat-o special pentru urmatorul outfit pe care il voi prezenta, fiind in acelasi timp feminina si “dura”
Este realizata cu buretelul. Am aplicat intai 2 straturi uniforme de oja neagra si am asteptat sa se usucre, dupa care folosind un buretel am creat gradientul auriu cu oja Flormar Mirror , pe 3/4 din unghie, iar apoi din nou oja neagra pe 1/3 din unghie.
Este o manichiura usor de realizat si care mie imi place mult . Este a doua oara cand o port, consecutiv :3.
Oja Flormar este superba purtata separat si o sa v-o arat cat de curant intr-o manichiura simpla.
Si pentru ca este 1 aprilie, imediat voi anunta pe pagina la cine merge premiul de fidelitate <3 p="">

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

CristinaB
April 11, 2014

Este superba manichiura ! Eu nu am folosit nicio oja de la Flormar, insa mi-as dori !! <3

Ioana Alexe
April 13, 2014

Chiar ti le recomand :* :*

Write your own comment