Buna , frumoaselor! Va scriu de la padure , de pe telefon , caci toata lumea e deja somnoroasa si se relaxeaza , iar eu ma plictisesc . Sa vedeti cat de draguta poate fi noua mea oja de la flormar . Din pacate nu am retinut nuanta, dar o sa fac un update postarii. 

Claudia, sa nu crezi ca am uitat de NOTD-ul celalalt , dar am pozele in laptop si probabil o sa-l pun maine 😀 
Si ia uitati ce brotacei am eu pe unghii : 

Mie personal imi place tare mult aceasta nuanta , pentru ca imi place sa port culori neon pe unghii , chiar daca in rest nu le sufar. Nu-mi plac hainele in culori neon si nu as purta niciodata, dar parca pe unghii sau accesorii sunt dragute. 
Va pup!

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

Claudia Choice
August 3, 2013

Draga mea, stai linistita, am rabdare! Oricum, nuanta ta de pe unghii e numa buna pentru verdele padurii. Si m-ai facut curioasa cu nuanta, chiar m-am uitat in colectia mea de oje, nu stiu de ce, dar nu am niciun verde asa intens, toate sunt inchise 😀 Hainele in culori neon, verzi, roz, galben, imi provoaca mirgene :))

Ioana Alexe
August 4, 2013

Hainele nici mie nu-mi plac , dar pe unghii arată drăguț , sau pe o gentuță , ceva . Prea mult strică. Supershine 49 este nuanța ojei . :* Pupici!

Write your own comment