Ce , dacă-i vacanță nu mai facem nici cumpărături ?
Nici decum ! Așa ca ieri și astăzi am purces la drum după mici chestiuțe de care aveam nevoie , si pe care vi le voi prezenta și vouă în câteva cuvinte mai jos. 
Aceasta este doar prima parte a ”dezmățului„ de vacanță , în care m-am rezumat doar la strictul necesar. Așteptati și partea a doua să vedeți acolo . . . muhaha!!
Dacă doriți să vorbesc în mod special despre unul din produse spuneți-mi ăntr-un comentariu , iar eu îi voi dedica o postare separată. Motivați-mă voi, dacă tot nu reușesc singură.

Am citit multe păreri despre acest produs, dar nu puteam să îl procur , pentru că în fabulosul meu județ  nu exista nici măcar un Lidl , așa că am așteptat cu nerăbdare clipa cand îl voi putea testa și eu  ;)) și iată-mă acum chinuindu-mă cu sistemul de dozare, căruia i-am dat de cap până la urma si am descoperit cat de util este.

Aceste două produse le-am primit cadou de la mătușica mea dragă . Nici nu vă închipuiți cum miroase bodymist-ul !!! Mi se potrivește în totalitate și cred ca dacă ar fi să port un singur parfum toată viața l-aș alege pe acesta. M-aș da în continuu cu ea , dar sticluța este atât de micuță și de delicată , încât simp ca se va termina foarte repede și voi rămâne doar cu amintirea zilelor senine în care eram împreuna. 
Oja de la Farmasi are o culoare super drăguță , un roșu stins , dar nu știu de ce pe unghii iese texturată 😕 Efectul este oricum foarte frumos , dar nu stiu de ce apare așa . Dacă vă interesează voi face câteva poze zilele acestea și poate și un NOTD, așa că vă aștept cererile si propunerile în comentarii.
ace
Și pentru că acum câteva zile a existat o discuție între câteva bloggerițe despre înlocuirea prosoapelor cu șervețele de unică folosință și beneficiile acestei schimbări, ieri am luat masuri și am pornit în căutarea salvatoarelor mele . Sunt chiar mai indicate pentru o piele acneică , cum a mea insistă să devină!! ( și ar fi bine să se oprească dacă nu vrea să ne certăm) pentru că este mai igienic . Altfel ar fi trebuit să schimb prosopul de față în fiecare zi , și sinceră să fiu nu făceam asta . Îl schimbam la 3-4 zile . Să vedem dacă voi observa o schimbare și o să revin cu un articol .
Îmi place această apa micelară , chiar dacă are un preț mic. Acum o oră am folosit-o și mi-a plăcut senziația de prospețime pe care am simțit-o . Pentru machiajul light purtat astăzi este foarte ok . O să o încerc și pe machiaje mai grele , dar momentan este perfectă pentru mine. Mi-a îndepărtat machiajul și impuritățile de pe față și a acționat benefic și asupra sebumului. Ori mi se pare mie , ori a eliminat excesul și mi-a matifiat zona T. Până acum e un produs bun . O să revin cu păreri ulterioare.
Cam asta a fost mica mea sesiune de shopping. Rămâneți pe blog pentru a vedea și partea a doua .

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

8 comments

Carla
August 1, 2013

Si eu am dizolvantul, imi place tare de tot sistemul de dozare.
Sunt super tentata sa incerc si eu servetele in loc de prosoape 🙂

Claudia Choice
August 1, 2013

Am avut si eu acetona dar s-a stricat pompita si mi-a facut o mie de nervi.Si mie imi place mult apa micelara de la Blanchette. Eu am deja jumatate de am cred de cand folosesc servetele in loc de prosop. Puncte nerge tot mai am, dar mai putine, iar cosurile nu-si fac de cap decat in acele momente ale lunii.
Sunt foarte curioasa de textura ojei , astept NOTD

Nicoleta Alexandra
August 2, 2013

Dizolvantul de la Cien imi place tare mult 😀 , servetelele unde le putem gasi? 😀

Ioana Alexe
August 2, 2013

Chiar ți le recomand. Le folosesc de 2 zile , și ori sunt eu nebună , ori chiar mi s-a curățat fața 😕 . În rutina de îngrijire nu am schimbat nimic , și nu cred că brusc tenul meu s-a gandit să îmi facă o surpriză ;)) .
Îmi place dizolvantul. L-am testat pe o ojă destul de rezistentă și a făcut față.

Ioana Alexe
August 2, 2013

Să sperăm că nu pățesc și eu asa cu acetona . Chiar am rămas surprinsă de apa micelară . E mult mai calitativă decât mă așteptam . Chiar am observat îmbunătățiri de când cu șervețelele astea. O să le pozez zilele acestea . :*

Ioana Alexe
August 2, 2013

E un produs bun și am observat că nu usucă unghia așa de tare ca altele . Sunt șervețele simple, de hârtie . Pe acestea le-am luat din Lidl și am plătit 3 lei și ceva pentru 200 de bucăți . Am făcut o afacere destul de bună.

Maia Marcu
August 2, 2013

Si eu mi-am luat recent dizolvantul de la Cien si mi-a trebuit ceva pana sa ma print cum se foloseste :)))

Ioana Alexe
August 2, 2013

Inițial am scos „pâlnia” aceea . . . și încercam să vărs prin tubul ăla . . . Abia apoi m-am uitat pe ambalaj ;))

Write your own comment