Nici nu stiti cat de mult imi place sa fac astfel de postari . Nu`mi vine sa cred cat de repede a trecut inca o saptamana , in care vremea m`a dezamagit. Nu am reusit sa prind nici macar o zi de plaja 🙁 . Dar se pare ca dupa ce ieri a plouat 19 one in continuu , astazi deja un soare puternic a iesit pe cer si saptamana urmatoare se anunta ca o adevarata saptamana de vara , in care sper sa reusesc sa ma mai bronzez putin , pt ca deja mi`am comandat fdt cu o nuanta mai inchis ;)) .
Am gasit aceasta imagine pe la inceputul saptamanii si atat de tare m`a distrat :)) . Il aplic in majoritatea cazurilor . 😀
Imagine surprinsa prin geam sambata sau duminica. O sa o vedeti mai jos si pe cea de astazi.

Si cam aceasta este culoarea mea actuala . Am prins o nuanta caramel tare draguta . In realitate e o idee mai deschisa , dar aceasta a fost poza in care am surprins`o cel mai bine.

Parte din lookul de saptamana asta , de aici.

Orasul meu , privit de sus . 
Poza surprinsa prin fereastra astazi , la ora 9 si ceva . In 2 zile ne gasim la o limonada pe plaja :>

Aceasta este orhideea pe care mami o iubeste tare , tare mult . Toata ziua cauta sfaturi si are in plan sa isi cumpere mai multe culori si specii. 

Vad poza asta si imi amintesc cum eu inca nu v`am povestit despre excursia mea in Turcia, dar o sa incerc sa  o fac astazi. Presimt ca o sa imi ia cateva ore (:
In adidasi gri: eu , cu 2 prietene .

Si manichiura de saptamana asta . Filtrul Instagram a modificat rau culorile . Pe inelar aveam o oja roz , iar pe restul unghiilor un piersiciu .
Cam asta a fost saptamana mea . Voi ce ati mai facut ? 

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

4 comments

Claudia Choice
July 1, 2013

Imi place mult culoarea bronzului tau 😀

Ioana Alexe
July 1, 2013

Multumesc :*

coco
July 1, 2013

cu bronzatul cred ca o sa mai astepti 🙂

Ioana Alexe
July 2, 2013

de ceeee ? :))) la mine deja e vreme de plaja 😀

Write your own comment