Hello, girls!
V`am prezentat in haulul de aici  si paletuta de la Oriflame , care seamana tare mult cu cele de la wet`n`wild , si care m`a impresionat in mod placut . Pot realiza cu ea atat look`uri de zi, cum este cel de fata, dar si lucruri putin mai dramatice , de seara . Culorile au o pigmentatie medie spre mare si imi place ca nu cad deloc sub pleoapa . 
Machiajul acesta nu este unul foarte complicat, este un machiaj rapid si usor de facut potrivit pentru o plimbare prin oras, poate un suc cu fetele 😀 :
Initial nu voiam sa postez look`ul asta, pentru ca nu eram prea multumita de poze, dar acum vad ca sunt acceptabile , ba chiar cea mare din al doilea claj mi se pare super :> (da, da , stiu , modestia …) . Sunt poze facute atat la lumina naturala cat si la lumina artificiala , si cu blitz si fara blitz. 
Voua va plac nuantele de verde si maro?
Pupici!

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

Pandrea Florina
March 25, 2013

te-am nominalizat in gala premiilor blogosfere:*
http://thatswhywesmile.blogspot.ro

MadneSs Cat
March 26, 2013

multumesc :* o sa ma uit de luni incolo , pana atunci am de invatat o gramada :*

Write your own comment