Postarea asta trebuia sa apara pe 13 februarie , iar eu o postez cu 10 zile intarziere. :)) , dar am obosit sa ma tot scuz , si cred ca ati inteles si voi ca nu am avut timp , asa ca , sa sarim peste aceasta etapa, ca sa nu va mai plictisesc si sa trecem la “actiune” .
Am optat pentru un ruj rosu intens , si am lasat machiajul ochilor foarte nude ;;) , si am purtat extrem de mult acest look in weekend`ul trecut, cand orice purtam la ochi , completam cu un ruj rosu , pentru ca de obicei nu ma machiez prea tare cand ies afara, decat la ocazii speciale , petreceri si alte cele. 
Iubesc rosul , este culoarea mea preferata, iar mie mi se pare ca ma prinde bine, de aceea il folosesc destul de des, atat pe buze , cat si pe haine, si nu plec niciodata din casa fara sa am un acent rosu . Parca nu ma simt eu :))

Si tot rosul a dus si la aparitia noii mele semnaturi .Inainte sa vò arat , nu uitati totusi sa treceti si pe la celelalte fete , care s`au tinut de promisiune la timp :
2. Roxana Andronie :http://roxyru.blogspot.ro/

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

4 comments

C.L.M.
February 24, 2013

simpatica foc 😀

Nicola
February 24, 2013

foarte finut!
Nicola http://foxxynico.blogspot.ro

MadneSs Cat
February 25, 2013

multumesc, Lavinia! :*

MadneSs Cat
February 25, 2013

multumesc mult :*

Write your own comment