*postare programata*
Aceasta este o alta postare programata , cu un alt NOTD. Stiu ca in ultimul timp nu am mai realizat nici un look, dar o sa ma revansez cumva fata de voi si cred ca stiu cum 😕 prin canalul de youtube si un look ceva mai complicat in weekend , cand scap de un stres . Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine. Si aceste doua oje vor intra in postarea cu favoritele iernii ,pentru ca le`am folosit excesiv in aceasta iarna, dar nu va spun mai multe .
Asa arata oja intr`un singur strat . Nu e prea spectaculos, nu? Ambele oje sunt semi transparente in primul strat , dar odata ce il aplicam pe al doilea :
iese ceva foarte , foarte dragutz. o sa va spun si cat de mult a rezistat aceasta manichiura, pentru ca ultima data cand le`am purtat (separat) au rezistat foarte mult. Pana acum am facut o baie lunga si fierbinte, si ceva treaba prin casa si vad ca nu au avut probleme. Va anunt dupa 4-5 zile cat de fericita sunt .

acestea sunt cele 2 oje Golden Rose folosite 😀

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment