Hey , fetelor ! Va prezint astazi o manichiura , pentru ca nu am mai facut asta de mult. Va spun de la inceput sa nu aruncatii cu rosii in pozele mele , pentru cfa am facut mai mult de 50 si nu a iesit niciuna mai buna decat cele cu care am reusit sa compun acest colaj . 
Stiu ca sunt oribile , dar mi`au placut mult atat unghiutzele , cat si ideea, si cum s`au potrivit culorile , si totul :X pur si simplu le ador.
Am folosit la baza o oja Orkide albastru deschis , iar mustatile le`am realizat cu o oja Lòreal . 
Am incercat sa fac un tutorial pas-cu-pas in imagini pentru realizarea mustatilor , dar se usca oja si riscam sa le distrug de tot, asa ca o sa va explic in cateva cuvinte cum se fac mustatile: cu un dotting-tool aplicam 2 punctulete mari pe centrul unghiei , iar cu ajutorul unei scobitori aplicam alte 2 punctulete , mai mici pe lateralele unghiei  , iar apoi le unim si umplem spatiile ramase , si rezulta :
ce puteti observa mai sus. 
Voi ce mai aveti pe unghii acum ?

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

2 comments

Andreia_vd
January 4, 2013

Nimic.tocmai le-a sters:))

MadneSs Cat
January 4, 2013

ce ai avut pe unghii pana acum ? :>

Write your own comment