*postare programata* 
Am programat aceasta postare pentru ca nu stiu cat voi putea posta saptamana aceasta , pentru ca in weekend am olimpiada de romana , iar weekendul celalalt de fizica si lucrez intens pentru amandoua. Vreau sa va arat o manichiura pe care am purtat`o zilele trecute , mai exact sambata si duminica , o combinatie intre doua oje care imi plac foarte mult :

O sa vedeti oja de la Gabrini si intr`o postare cu ojele iernii , dar pana atunci vreau sa imi spuneti daca va place sau  nu manichiura mea verzulie .

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

6 comments

coco
January 22, 2013

se intrevede primavara cu ojele acestea 🙂

MadneSs Cat
January 22, 2013

crede`ma ca abia astept sa vina primavara.M`am saturat de atata iarna. Azi la mine a fost asa frumos incat am iesit in tricou cu maneca scurta , dar tot ianuarie e :))

UnghiuteleMele
January 26, 2013

Imi place mult verdele sclipicios de la Farmasi.

MadneSs Cat
January 26, 2013

el nu era sclipicios . am adaugat eu sclipiciul pentru ca nu era deloc pigmentat si nu se vedea ok nici macar peste baza alba 🙂

UnghiuteleMele
January 28, 2013

Ahaaaaa! Bine de stiut… sa nu ma duc sa in cer pe undeva si sa uite vanzatoarele crucis la mine 😀

MadneSs Cat
January 28, 2013

Nuanta este 128 . este usor fosforescent, dar nu il recomand :))

Write your own comment