Hey! Acest dizolvant este cel pe care il folosesc de cateva luni une , in toate cele trei variante: cu mere , cu piersici , sau cu caise . Produsul costa 2,8 lei pentru 80 de ml , este foarte bun  si indeparteaza oja foarte usor , chiar si pe cea cu sclipici , dar cu mai multe insistente .
Despre miros, nu pot sa spun decat ca el chiar exxista!!! , pe langa mirosul specific de acetona , se simte si un iz de mere verzi , care ajunge la puterea maxima dupa stergerea unghiilor . Mai parfumat este cel cu capsuni , dar mirosul este sesizabil , ceea ce ma incanta foarte tare .
Imi mai place la el faptul ca nu imi lasa unghia aspra si … nu stiu cum sa spun , parca o hidrateaza si ii da un oarecare luciu .
Voi ati incercat acest dizolvant?

Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți sunt acum aici.

No comments

Write your own comment